Derya Baykal Örgü Çanta Modelleri Hanımlar Kaçırmayın

LaViNYaM

>>>ιкιz αηηєѕι<<<
Derya Baykal Örgü Çanta Modelleri Hanımlar Kaçırmayın
Derya Baykal örgü çanta modelleri yapması kolay rengarenk modellerin bulunduğu yazımızı incelemektesiniz. Çantalar biz hanımlar için bir tutkudur sanıyorum herkesin evinde en az 3-4 -5 adet çantası vardır. Eee kol çantası ayrı özel davet için ayrı spora giderken ayrı model her mekana her kıyafete göre değişebileni olan şeydir çantalar. Aslında çantalara o kadar para vermek canınızı sıkıyorsa sizler için Deryanın Dünyası adlı programdan el örgüsü çanta modellerini sizlerle paylaşmak istedim. Görünce çok beğenecek hemen yapmak isteyeceksiniz belki de. Örgü deyip geçmeyin bence bu modelleri görmekte fayda var. He modern hem şıklar. Eşinize dostunuza arkadaşlarınıza da yapıp hediye edebilirsiniz. Bakın aşağıdaki model tam yaz günleri için tatil için uygun bir model. Dantel şeklinde tığ ile örüp tutkallayıp kullanabilirsiniz.


derya baykal dantel motifli orguden plaj cantasi.jpg


Meleklerim bu model çok pratik bir örgü çanta. 4 parça örgü örüyorsunuz haroşadan. Her biri 30 ilmekle başlanılan parçaların uzunluğunda iki katı yani 60 diş haroşa örüyorsunuz. Dört parça da bu şekilde aynı uzunlukta olacak. Sonra bunları aşağıdaki görseldeki gibi dizip iğneliyorsunuz. Dilerseniz ayrıntılı olarak öğrenebilmek için yazımızın en altından bu çantanın ayrıntılı yapımını inceleyebilirsiniz. Derya Baykal örgü çanta modellerinde bir çığır açtığını görebiliyoruz modelleri incelerken.

derya baykal dort parcadan orgu canta yapimi.jpg


derya baykal orguden bayan canta.jpg


Örgüden neler yapılmıyor ki. Bakın özel davetler için örgüden bir portföy çanta modeli. Hazırlardan farksız üstelik el emeği göz nuru şahane bir örnek. Bu portföy çantalar Sibel Kavaklıoğlu imzasını taşıyor. Penye bir iple 3.5 numaralı bir tığ işinizi görecektir. Simli bir iple de örebilir özel gecelerde abiye kıyafetlerinizle ışıltıyı yakalayabilirsiniz. Daha önceki yazılarımızdan örgü çanta modellerini de inceleyerek fikir edinebilirsiniz arkadaşlar.

derya baykal orgu portfoy canta modeli.jpg


derya baykal orgu ufak canta modeli.jpg



 
Çanta kadınlar için tutkudur. Örgü severler için şunu da alsam bunu da alsam derdi yok . İstediğin modeli hayal et , gerisi hünerli parmakların işi. Derya baykal örgü çanta modelleri çalışması başarılı beğendim ellerine sağlık laviş.
 
Geri
Üst