Diyet programı saglikli beslenme

derya kalaba

Yeni Üye
Üye
Diyet programı saglikli beslenme
Arkadaslar yogun çalişmam beslenmeme özen gösteremiyorum besleme uzmani ve diyetisyen kontrolünde beslenmek için bildiginiz şirketeler varmi işyerim leventte diyemse diyet yemek servisi dedi ofiste arkadaşlarin baska bildigini var mi yardimci olurmusunuz
 
Kendi kendimizin diyetisyeni de olabiliriz diye düşünüyorum. Ben kendime eksikliğini hissettiğim yanları kapatmak için bir program hazırladım ve şu an çok memnunum kilomu rahatlıkla koruyabiliyorum ve 10 kilo verdim. Bu tür programları kendimizde hazırlayabiliriz. Ben acıkma problemini çok sık yaşıyordum tok tutan yiyecekleri araştırdım ve öncelikle kahvaltımı bu şekilde yapmaya özen gösterdi 2 adet haşlanmış yumurtanın yanında süt ile karıştırılmış yulafla birlikte domates ve salatalık tüketiyorum. Hayatımdan şekeri ve unu çıkardım ama istediğim düzeye gelince kendimi ödüllendirmek adına haftada 1 tüketmeye başladım. Besinlerimi daha çok proteğin ve lif ağırlıklı yaptım faydasını da görmeye devam ediyorum.


Tüm bu beslenme alışkanlıklarının yanında egzersiz yapmayı, yürümeyi de ihmal etmemeliyiz arkadaşlar herkese sağlıklı günler dilerim.
 
Geri
Üst