Doğum Fotoğrafçısı En Güzel Anılar Fotoğraflar

LaViNYaM

>>>ιкιz αηηєѕι<<<
Doğum Fotoğrafçısı En Güzel Anılar Fotoğraflar
Doğum Fotoğrafçısı- Anıları en güzel saklayacağınız tercihtir fotoğraflar. Eski fotoğraflara baktığınızda dalar gidersiniz mazilere öyle değil mi? İşte kadınlarda özellikle unutamayacaklar unutmamak istedikleri anıları en güzel fotoğraflara sığdırmaya çalışırlar. Ben de çok severim fotoğraf çekmek çekinmek. Özellikle son yıllarda artık doğumu özel kılan hamileliği özel kılan fotoğraflar üzerine çalışılmakta. Özellikle fotoğrafçılık yapanlar doğum fotoğrafçısı adı altında çok özel güzel anları ölümsüzleştirerek güzel bir işe imza atmaktadırlar. Hamileliğinizde doğum anında ya da sonrasında çok özel anı bırakmak isteyenler için harika pozlar çeken doğum fotoğrafçısı bulabilirsiniz siz de. Bebeğinizin her anını daha doğmadan fotoğraflarla ölümsüzleştirmek çok güzel bir fikir olabilir.

bebek anne dogum fotografcisi.jpg


Göz açıp kapatıncaya kadar geçen zamanı nasıl ölümsüz kılabilirsiniz ki tabii ki fotoğraflarla. Sizler eminim ki böyle bir proje düşünüyorsanız yaşadığınız yerin çevresinde fotoğrafçılar bu tür bir iş yapıyordur. Siz de bebeğinizin en güzel anlarına ait güzel bir albüm hazırlayabilirsiniz. Zamanın hızla akışına inat harika anılar biriktirebilir bebeğinize büyüdüğünde güzel miras bırakabilirsiniz.

bebek fotografcisi.jpg


Özellikle kadınlar gebeliğini hep hatırlamak isterler bunu fotoğraflarla anı haline getirebilirsiniz. Yapmanız gereken şey ise bir fotoğrafçı ile anlaşmak özellikle doğum fotoğrafları için önceden anlaşmak gerek. Hem hamileliğinizde hem doğumda ya da doğum sonrası yenidoğan fotoğrafları, bebeğinizin ilk diş çıkardığında doğum gününde çok özel fotoğraflar çektirebilirsiniz. Öyle güzel şeyler de ortaya çıkıyor eminim siz de örnekleri görünce bayılacaksınız.

dogum fotografcisi.jpg


Bebeğinizin daha doğmadan fotoğraflarını bir albümde toplayarak güzel anıların birikmesine vesile olabilen onlarca doğum fotoğrafçısı bulabilirsiniz. Bu fotoğrafları sosyal paylaşım sitelerinde de paylaşarak beğenilmesini sağlayabilirsiniz. Fiyat konusunda anlaşılırsa gerisini onlara bırakabilirsiniz. Bunun için doğum fotoğrafçılarının bebek çekimleri ya da doğumgünü için özel konseptleri de olabilir ya da bunu siz organizasyon yapan yerlere sorup danışabilirsiniz. Siz de doğum fotoğrafçısı ile anlaşarak bebeğinizin her anını ilk anlarını kare kare çok özel anlarını resimleyebilirsiniz. Özellikle doğum anında ilk ağlaması ilk annesi ile buluşma anı çok duygusal sahnelere yer verebiliyor.

yenidogan bebek fotografcisi.jpg


Ayrıca örneklere bakıldığında hiç bir mahremiyet barındırmayan masum güzel fotoğraflar bunlar yani bazı baba adayları bunu duyunca çekinebilir ama kesinlikle mahremiyet olmuyor fotoğraflarda. Bebeğinizin ilklerini her zaman hatırlamak isteyeceksiniz o yüzden iş işten geçmeden siz de bebeğinizle ilgili her ilki fotoğraflayıp saklayabilirsiniz.
 
Son yıllar da inanılmaz rağbet görüyor doğum fotoğrafçıları... Ben ikizlerime doğum yaptığım sıralar henüz çok popüler değildi yeni yeni duyulmaya başlamıştı... Ama tekrar o günlere dönecek olsam kesinlikle bir doğum fotoğrafçısı ile anlaşır bu özel ve mutlu anları ölümsüzleştirmek için mutlaka bir albüm yaptırırdım. Gerçekten çok güzel resimlerin olduğunu görüyorum. Hele bebeklerin o gülümseme anlarını yakaladıklarında daha bir muhteşem oluyor. Anne ile bebeğin ilk buluşmasının anının resimleri çok özel oluyor ilerde çocuğunuz için bırakabileceğiniz özel bir hatıra olarak ömür boyu kalıcı hediye ;)
 
Şimdiki anneler ve bebekler gerçekten çok şanslı. bebeğin ilk nefes alışı, doğum anı, bakım ve kontrolleri, anneyle ilk kucaklaşması ve aile bireyleriyle tanışması ile son bulan hikayenin resimlerle ölümsüzleştirilmesi muhteşem.
 
Geri
Üst