Doğum Tarihine Göre Kişilik Analizi

sparkle

Yeni Üye
Üye
Doğum Tarihine Göre Kişilik Analizi
merhaba arkadaşlar doğum tarihinize göre pin kodu analizi yapıyorum isteyen ilgilenen varsa bana burdan mesaj atsın. size en geç 1 hafta içinde yanıt veririm. yalnız iyi kötü bütün özelliklerinizi söylerim ona göre şimdiden belirteyim kimse bana kızıp sinirlenmesin :)
 
26.10.1991

Kötü bişey söylersen ben kızarım ona göre :D:D Nasıl bakıyosan güzel bak haa :hhh: Şaka tabi ki. Sağol canım şimdiden :)
 
slm ben 20 06 1985

Bir kere anaç,fedakar,özverili bir insansın.Sevdiklerine karşı duyarlısın ve onları koruyup kollarsın her zaman.Aynı zamanda güvenilir bir kişiliğin de var. Güvenilir,kararlı ve pratiksindir.Başladığın işi bitirirsin, o işi sonuna kadar götürürsün.Sevimli oluşun,sempatik sıcakkanlı oluşun, tatlı nazik konuşmaların seni cazibeli ve çekici kılıyor. Bu yüzden karşı cinsi kendine çekmeyi iyi bilirsin ve çekersin de :). Toplum içinde öncülük etmeyi seversin,insanlara yol göstermek insanların dertlerine deva olmak seni mutlu eder. Ne de olsa yardımseversin. Zor durumlarla karşılaştığında aklın karışabilir birden ne yapacağını bilemez kendini ister istemez strese sokarsın fakat çevrendeki insanların desteğiyle bu durumun üstesinden gelirsin. Aşırı kıskanç ve duygusal modlara girmekten kaçınmalısın çünkü sevdiğin insanı sahiplenme güdünden dolayı paranoyaklaşabilme eğilimin var. Bi de sakın ben merkezci olma, bencilleşme.benden bu kadar :)
 

Kendi mahremiyetinize önem veren,gizemli,içe dönük bir yapınız bulunmaktadır.Bu yüzden insanlara karşı ilk bakışta soğuk görünürsünüz ama sonra insanlar sizi tanıdıkça bunun yanlış olduğunun farkına varırlar.Meraklısınızdır,sürekli analiz eder kendi içinizde hep birşeyleri sorgularsınız.Entelektüel bir zekanız var ve değişikliği şeyler yapmaktan hoşlanırsınız.Herhangi bir işi yaparken onu kendi bildiğiniz stilde yapmayı seversiniz,kendinize özgü yöntemler geliştirirsiniz.Denetimin sizde olmasını istersiniz.Güvenilir,iyi mizaçlı,insancılsınız,çok sabırlısınız.Tam bir sabır taşısınız.Fazla işkolik biri olabilirsiniz.Aşırı derecede fedakarlığınızdan ötürü insanlara bazen hayır diyemeyebilir,sınır çizmekte zorlanabilirsiniz.İnsanlara hayır demeyi öğrenmelisiniz.İnsanlara zaman zaman güvenmeyebilir,onlardan şüphe edebilirsiniz.Fazla telaşlı,evhamlı olmaktan kaçının.Sizi sıkacak gergin ortamlardan mümküm olduğunca uzaklaşın.Çünkü siz her zaman dinginlikten,sakinlikten yanasınız.Ruhunuz dingin ve huzurlu olmalı.
 
26.10.1991

Kötü bişey söylersen ben kızarım ona göre :D:D Nasıl bakıyosan güzel bak haa :hhh: Şaka tabi ki. Sağol canım şimdiden :)


Valla ben ne varsa onu olduğu gibi yazarım zaten belirttim konunun başında da iyi kötü herşeyi yazarım diye :) O yüzden günah benden gider :)

Güçlü,güvenilir,sorumluluk sahibi,ağırbaşlı,dürüst birisin. Ses tonun öyle baskın,güçlü,gür çıkar ki karşındaki insana kendini rahat bir şekilde dinletebilirsin. Fikirlerini insanlara etkili bir biçimde aktarabiliyorsun. Bu yüzden iyi bir konuşmacı olabilirsin.İnatçısın,tuttuğunu koparırsın,bir şeye karar verdin mi onu tüm azmin ve gücünle,kararlılığınla yerine getirirsin. Çevrene,sevdiklerine karşı özen gösterirsin. Hassas ve duyarlı bir kişiliksin. Herkesin yardımına koşarsın fakat yardım kabul etmekte zorlanırsın. Çünkü gururundan ötürü bunu kendi içinde bir zayıflık olarak algılayabilirsin. Organizasyon yeteneğin çok gelişmiştir.İşlere soğukkanlılıkla yaklaşırsın. Karmaşıklığı sevmez, eğer bir şeyler yolunda değilse hemen o durumu düzenlemeye girişirsin. İşini bir general tavrıyla yaparsın. Kolay umutsuzluğa kapılan,baskıcı,kontrolcü biri oluşun,insanlara karşı fazla talepkar davranman,aceleci oluşun,sabırsızlığın bunlar da senin negatif yönlerin. Sevdiklerini korumak için aşırı baskıcı bir hale gelebilirsin. İşlerin senin istediğin gibi olmasını istersin, aksi halde despotlaşırsın.Özünde iyi niyetli, saf kalpli bir kızsın :) Çocuk ruhlu,meraklı,hevesli vs... Sana göre hayat eğlenmek anlamına gelir. Herkes eğlenmeli, mutlu olmalıdır diye düşünürsün. Bu da senin iyimser biri olduğunu gösterir :) Hayal gücün de geniştir.Affedici,bağışlayıcısın. Bağışlayıcı bir ruhun var fakat haklı olduğuna inanırsan cehennemi bile dondurursun. Son olarak da eğer ego sorunlarının üstesinden gelirsen, hayatta başarıyı yakalayabilirsin. Sevgilerimle :)
 
Geri
Üst