Dolap uygulamasını kullanan var mı ?

  • Konbuyu başlatan cansucancan
  • Başlangıç tarihi
C

cansucancan

Forum Okuru
Dolap uygulamasını kullanan var mı ?

Dolap uygulamasını kullanan var mı ? Dolap uygulaması kullanan kadınlardan tavsiyeler


Eşimin işleri var ama eskisi gibipara kazanamıyor görüyorum ki Türkiye'de hemen hemen büyük bir kesim bu durumdan müzdarip e çol çocuğun giysi ayakkabı gibi ihtiyaçları var ahanda yaz geldi bir arkadaşım önerdi kızlar bu dolap uygulamasını kullanan var mı ürünler gerçekten uygun mu ikinci el almayı sıkıntı ediyorum alayım mı bana yardımcı olur musunuz lütfen.


dolap uygulaması resmi.jpg


DOLAP UYGULAMASI KULLANMAK İSTEYENLERE BİLGİLER

Dolap uygulaması arkadaşlarım ikinci el ya da sıfır alınmış ama giyinmemiş ürünlerini satan kişilerin girdiği online bir platform kızlar. Bunu cep telefonlarınızın uygulama bölümlerinden Dolap diye yazarak alabilir ve indirebilirsiniz. Bunu indirdikten hemen sonra ürün arayışına gecebilirsiniz. Ekonomi kötü artık kazandığımız paralar bizlere ya da beslemek giydirmek zorunda olduğumuz evlatlarımıza yetmiyor. Bu bakımdan eğer ben ikinci el ürünlerimi çocuklarımam olmayanları satarım hemde alırım diyor iseniz kullanın site sahibi olarak ben bile kullanıyorum bilginiz olsun.

İKİNCİ EL ÜRÜNLERİNİZİ SATIN
Çocuklarınıza eşinize aile minnaklarına olmayan ürünlerinizi listeleyip koyuyorsunuz fiyatı belirliyorsunuz evde boşuna yer işgal edeceği yerde satıyor ve aile bütçenize katkıda bulunuyorsunuz. Yer açıyorsunuz ve insanlara yararlı birşeyler yapıyorsunuz. Ünlüler bile elbiselerini buradan satıyorlar çok sayıda insan kullanıyor emin olabilirsiniz.

DOLAP KULLANANLAR İKİNCİ EL ÜRÜNÜ ALIRKEN NELERE DİKKAT EDECEĞİM ?
Arkadaşlarım üç kağıtçı çok fazla tip ile karşılaşmadım. Aslında dolap sizin ödediğiniz parayı kendisinde tutuyor yani hemen alıcıya ulaştırmıyor. Alıcı ürünü size kargoluyor ürün geliyor görüyorsunuz ve eğer kişinin dediği gibi ise ürünün parasını satan kişiye aktar yani onayla butonu çıkıyor. GÜvenle kullanabilirsiniz.

Nick Name kullanın yani orijinal isminizi vermeyin güvenlik için. Kart bilgilerini güvenle doldurabilir ve kullanabilirsiniz. Alışveriş yapmak zorunda değilsiniz ürünleri listeleyin ve görün.

DOLAP UYGULAMASI KULLANANLARA BÜYÜK BEDEN BÜYÜK NUMARA AYAKKABI BULMA TÜYOSU

Arkadaşlarım bedende buluyorsunz ama örneğin 45 numara bir ayakkabı bulacak iseniz hemen en son 42.5 var burada demeyin. Bu ayakkabıyı seçerek yani ebat olarak bunu seçerek listeletin önünüze büyük beden ayakkabılar gelecektir.

Kesinlikle kullanın. Devir ekonomi devri az kafayı çalıştırın. Vatandaşın parası var almış etiketi üstünde hiç giymemiş fiyatı 700 tl olan bir ürünü 100 tl ye kadar alabiliyorsunuz.

DOLAP UYGULAMASINDA PAZARLIK PAYI VAR

Ürünü satan kişi ürün için 400 tl demiş ise bu fiyata hemen alacağınız gibi, kişiye mesaj atarak şu kadar olur mu bu kadar olur mu diye yazarak üründe pazarlık edebiliyor daha uygun fiyatlara alabiliyorsunuz.

HEMEN DENEYİN :)
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Çok büyük firmaların konkordato verdiği dönemden bahsediyoruz tabiki kullanın orada bir kaç defa giyilmiş giysilerden tutun da ayakkabılara kadar var örneğin tanınmış ve 700 tl olan ayakkabısını kişi ayağına olmuyor diye 100-200 tl arasında satıyor paranızı da dolap kendisinde tutuyor ürün size gelene kadar güvenle alışveriş yapabilirsiniz çok fazla kullanan var ünlüler bile kullanıyor eşim de kullanıyor kullanın.
 
ben kullanıyorum canım kendim satıyorum da alıyorum da güzel bir yöntem bence. özellikle bu kış fiyatları görünce yükledim ben telefonuma sonradan sevdim de yani. Fotoğraflara bak, satıcının güvenilir olup olmadığını anlamak için daha önce bir şey satmış mı ona bak bir de bu dolap uygulamasına sapıklar dadandı son zamanlarda işte üzerinizde çekip atar mısınız diye salak salak sorular geliyor telefon no gönderiyorlar vs aman diyim dikkatli kullan
 
Aaa sapıklar mı ilk kez duyuyorum biraz daha dikkatli olmak gerekiyor. Ya bir de profilde kişisel bilgileri kullanmamakta hatta isim yerine bir nick belirlemekte daha fayda olduğunu düşünüyorum. Yani olumsuzlukları sizin bahsettiğiniz gibi olsa da, yine de bu uygulamanın on numara olduğunu özellikle bu ekonomik şartlarda olmazsa olmazların başında geldiğini söyleyebilirim.
 
Bu uygulama ile ilgili bilgileri konunun başına ekledim yine söylüyorum güvenle kullanabilirsiniz. Alışveriş yapmanıza gerek yok beni dinlerseniz bakın inceleyin sonra karar verin ben ürün aldım baya :)
 
Bildirim geldi bende baktım çocuğumun küçülmüşleri ne kadar şey var ise bende bura üzerinden zaten satıyorum hani kullandığım bir şey olun ca insanlar yanlış anlamasın yanlış yönlenmesin diye yazayım istedim. Kullanın kızlar akıllı olun... Bedavaya yakın sıfır ürün bile alabiliyoz
 
Dolap uygulamasında satışlarınızı artırmak isterseniz videoma göz atabilirsiniz :)
 
Geri
Üst