Dudakları dolgun gösteren doğal yöntemler

LaViNYaM

>>>ιкιz αηηєѕι<<<
Dudakları dolgun gösteren doğal yöntemler
Dudakları dolgun gösteren doğal yöntemler dudakları dolgun gösteren rujlar ve daha fazlası Melekler FORUM'da

DUDAKLARI DOLGUN GÖSTERMEK İÇİN NELER YAPABİLİRSİNİZ?


Yüzümüzün en dikkat çeken yerlerindendir dudaklar. Dudak dolgunlaştırmak moda son zamanlarda ama ben sizlere artık botoks estetik yerine daha doğal önerilerde bulunacağım. Dudaklar yüzünüzün merkezidir güzel görünmesi yüzünüzdeki burnunuz gözler kaşlarla uyumlu görünmesi de önemlidir. Hanımlar bu estetiklere filan bir ton para döküyorsunuz aslında gerek yok. Doğal yöntemler varken kendinize yazık ediyorsunuz hem maddi anlamda hem de acı çekerek kendinizi zora sokuyorsunuz. Doğal yöntemler dışında yaptığınız makyajın da doğru şekilde yapmanız dudaklarınızı daha dolgun ve güzel gösterecektir. Benim de nacizane fikrimçok aşırı şişik dudaklar da doğal görünmüyor ve itici bile görünebiliyor söylemek istedim. Bu yüzden aslında biraz dolgun göstermek için doğal yöntemleri kullanabilirsiniz. Bu doğal yöntemler nedir bakalım hanımlar. Dudak dolgunlaştırmak için doğal maske tarifi burada.

dudak dolgunlastiran dogal yöntemler.jpg


DUDAKLARI DOLGUN GÖSTEREN DOĞAL YÖNTEMLER

Dudaklarımızı dolgunlaştırmak için botoks ya da estetik yöntemleri tercih etmeyenler için ve artık dudak kalemleri ile dudaklarını dolgun göstermeye çalışanlar sizlere güzel doğal önerilerim var. Hem doğal hem dudaklarınızın ne kadar dolgunlaştığına siz bile şaşıracaksınız. Bir yöntem vazelin ve tarçın yağı birbiri ile karıştırılır. Yani bir miktar vazelin içine 3 damla kadar tarçın yağı koyabilirsiniz. İyice karıştırdıktan sonra temizlenmiş dudaklarınıza sürüyorsunuz. Kısa süre içinde dudaklarınız şişecek ve dolgun görünecek. İnanın deneyin ve ilk hali ve son hali ile farkı görün mutlu olun hanımlar. Bir diğer doğal yöntem ise Suna Dumankaya'nın formulü. Suna Dumankay'nın maskelerine çok güveniyorum ben ve işe de yarıyor hanımlar. Öncelikle temiz bir diş fırçası ile dudaklarınızı fırçalıyorsunuz sonra dudaklarınıza taze zencefil sürüyorsunuz bu dudaklarınızı biraz kabartıyor. Onun arkasından doğal rujunuzu da kendisi yapıyor ve hindistan cevizi yağı ve yaban mersini tozu ile karıştırıp dudaklarınıza renk veriyorsunuz. Ama dudaklarınızı dolgunlaştırmak için zencefili deneyin derim dudaklarınız ilk önceleri biraz sızlıyor ama dudaklarınız istediğiniz şekilde abartısız dolgunlaşıyor. Hemen aşağıdaki linkten Suna Dumankaya'nın dudak dolgunlaştırma ve doğal dudak ruju yapımını izleyebilirsiniz.


DUDAKLARI DOLGUN GÖSTEREN RUJLAR


Sizlere kullananların faydalı yorumlarını okuyarak önerebileceğim dudak dolgunlaştırıcı bir ruj markası var. Cosmegram lipmax rujları hem renkleri hoş hem dudakları oldukça dolgun gösteriyor. Süresi ise bir gün süresince dudaklarınızı dolgun gösterdiği iddia ediliyor hanımlar. Fiyatları da nette bulabileceğiniz fiyatı çok uçuk olmadığını söyleyebilirim zaten rujunuzu uzun süre kullanacağınız için dudakları da dolgunlaştırıcı etkisinden dolayı değer diyorum. Cosmegram sitesinden bu rujları alabiliyorsunuz. Bir diğer garanti ürün ise lip injection adlı bir dudak parlatıcısı. Kabul etmeliyim bunun biraz fiyatı pahalı ama dudaklara anında dolgun etki ettiğini aşağıdaki görselde görebilirsiniz.

dudak dolgun gösteren ruj.png
 
Geri
Üst