EceLiNin fasulyesi=)

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
EceLiNin fasulyesi=)
genelde herkesin bildiği gibi iki evlada sahibim Allah bağışlarsa tabiki...aslında anılarım çok arada canım sıkıldıkça yine açarım:D ilk oğlumdan başlamak istiyorum sizlere.Batuhan utku.benim ilk göz ağrım canım kanım herşeyim annesinin okyanus gözlüsüdür o.ilkler herzaman farklıdır ya ...aslında evlatlar anne ve baba için yerleri hep aynıdır ama o ilk heyecan bambaşkaydı benim için çünkü ilk kez anne oluyordum:pasi: hamileliğim sorunlu başlamıştı ve kanamalarım oluyordu ilk kanamada o kadar üzülmüştümki bebeğimin gittiğini sanmıştım onu kaybettiğimi düşünmüştüm bir an ve sabaha kadar ağlamıştım:cry: ertesi gün doktora gittiğimizde ordaki gelen hamileleri gördükçe bu acım çoğalmıştı onların karnı burnundaydı oysa ben daha çok yeni 2 aylık hamileydim ve benden sabaha kadar kanama gelmişti hemde parçalı... hiçbir ümidim yok bir şekilde doktorun odasına girdim ve sedyeye yattım ve hala ağlıyordum:cry: doktor daha bakmamıştı ultrasonla bana teselli veriyordu üzülme daha gençsiniz yine olur gibisinden.:eferin:ama ne fayda gelde içime sor ...
görüntü neticesinde bebeğimin yaşadığını öğrenmiştim ama ben yine ağlıyordum bu sefer sevinç gözyaşlarıydı ya fasulye gibi bişeydi işte vede çok hareketliydi elini ağzına götürüp emiyordu ayaklarını hareket ediyordu:D hamileliğimin ilerki zamanlarında bi deprem yaşadık adana ceyhan depremiydi ve mersindede hissedilmişti ve benim düşük tehlikem doğuma kadar vardı.evimiz 4.kattı benim nasıl yalınayak hoplayarak indiğimi tahmin edemezsiniz doktorum verilmiş sadakan varmış senin demişti.çok düşük yapan hastası gelmiş o anda.koruyan mevlam öyle bir koruyorki şükürler olsun rabbime benimde bebeğimi korumuştu:pray:.ben ilk bebeğimin kız olmasını istiyordum genelde anneler böyle ister babalarda tam tersi (tabi bunlar istisna) ilk başta benimde bir kızım olacağını söylemişti doktorumm Allahhh dedimm sevindirik olmuştum hemen başladım ben cicili bicili şeyleri almaya.ama eşim erkek diyordu alma boşyere onu dinleyen kim yok kızım olacaktı benim:789:fakat artık son zamanlarda % 90 kız diyen doktorum % 10 luk pay bıraktığı tahminini bu sefer %% erkek olarak belirledi :Dee tabi nemi oldu oğlum uzun bi süre cicili bicili kıyafetleri giymek zorunda kalmıştı:hhh: neysee şimdilik hamilelik anıma ara veriyorum bi dahaki sefere ilk doğumumu anlatacam sizlere ilk oğlumu normal doğurdumm hemde çatır çatır:D:D:D o çatırdamaları sizlere bi ara anlatacam:hihi:
 
Cevap: EceLiNin fasulyesi=)

Allah bağışlasın fasulyelerini. İki erkek fasulyemde benim var. Allah nasip ediyorsa iki dünya bir araya gelse değiştiremez. . Dilerim minik minik torun fasulyelere karışırsın. Mutluluğun daim olsun.
 
Cevap: EceLiNin fasulyesi=)

çok kötü şeyler yaşamışsın.ama yüce Allah çektiklerinin karşılığını da daha iyi olarak düşündüğüm bir ödülle mükafatlandırmış:dünya güzeli bir oğulla.
ama senin ultrasyonda gördüğün oğlunu fasülyeye benzetmen -yani öyle tahmin ediyorum- ayrı bir ustalık. paylaşım için saol:)
 
Cevap: EceLiNin fasulyesi=)

dilerimki ALLAH iki evladınıda sana ve babalarına hayırlı birer evlat etsin, uzun,sağlıklı, huzurlu ve kısmetleri bol olan ömürler nasip etsin vede babalarına ve sana onlarında evlatlarını sevmeyi nasip etsin.

paylaşımın için tşkler
 
Cevap: EceLiNin fasulyesi=)

ecelin adminim okadar güsel yazmışsınız ki... isteyen herkese allahım bebek nasip etsin..annelik böle bi duygu olsa gerek.. canında can taşımakk ...

öptum yanaklarından o tatlı fasulyelerinn :)
 
Cevap: EceLiNin fasulyesi=)

evet gercektende cok guzel anlattin bir an kendi fasulyeme dondum cunku gercekten senin anlattigin gibi ilk gordugumde onu oyleydi ve senin dedigin gibi parmagini emiyodu hatta doktor gulmustu ona.Allah bagislasin onlari bize ve hayirlarini gormeye nasip etsin
 
Cevap: EceLiNin fasulyesi=)

Yüce Allahım bütün ömrünüz boyunca sağlıkla sıhatle ve hep birlikte yaşamayı nasip etsin.
Anneme bile hayret ederdim hem çok ağrılı bişey der hemde her sene doğum yapardı:)
zor ve en güzel duygu. buna benzeyen başka bi his yok sanırım.
 
Cevap: EceLiNin fasulyesi=)

Rabbim o sevimli yavrularını sana bağışlasın hayırlı evlat kılsın torunlarını sevmeyi nasip etsin canım her ikisinide kocaman öpüyorum:kiss:
 
Cevap: EceLiNin fasulyesi=)

allah sana iki evladınıda bağşlasın çok zor günler geçirmişsin allah yinede sana nasip etmiş onları ne güzel yinede evlatlarını kucağında görünce hepsi kutsal bir ana dönişmüştür mutlu ve huzurlu bir hayat geçirin inşallah
 
Geri
Üst