Editörlerin dikkatine! Link yerleştirme

M

Misafir

Forum Okuru
Editörlerin dikkatine! Link yerleştirme
Sevgili Editörler, sizler için hazırladığımız konu nasıl açılır videolarını, aklınıza takılan her konuda tekrar tekrar izlemenizi öneriyor ve eksik bir durumda bana ulaşmanızı bir kez daha hatırlatarak, sizlere konu içersinde link yerleştirme detayı hakkında yeni aldığımız kararı bildiriyorum.

Editör Melek'ler, konu açarken link yerleştirmeniz şart değil ama yaparsanız çok iyi olur, şuan yenisiniz ve bu sizin işinizi zorlaştırmasın ve kafanızı karıştırmasın diye sizlerin keyfine bırakıyoruz. Ben ve diğer yönetici arkadaşlarım, sizlerin linksiz konularını gördükçe link yerleştirecek ve sizler zamanla zaten link yerleşimini ve işin diğer püf noktalarını ilerleyen zamanlarda kendiniz öğrenecek ve yapacaksınız.


Kısacası: Konu içersine link yerleştirme konusunda zorluk çekiyorsanız, siteye ve konu açmaya alışıp pratikleşene kadar link eklemiyebilirisiniz.


Link eklemeyi bilen, Tesadüf ve Lavinya, bu sizler için geçerli değil, siz işi zaten biliyor ve hakkıyla yapıyorsunuz. O yüzden bu kolaylğı kendi üzerinize alınmayın ve aynen devam edin. Çünkü bu kolaylık, işi ve pratikliği kavrayana kadar geçerli :)


Konu hakkında bilgi isteyen herkes bana msnden ulaşabilir.


RüYaM
 
Geri
Üst