Örgü oyuncağı satıyorum el emeği göz nuru örgüden oyuncaklar

narçiçeğimm

Daimi Üye
Üye
Örgü oyuncağı satıyorum el emeği göz nuru örgüden oyuncaklar
merhabalar melekler son zamanlarda hanımların belkide en çok yaptığım örgü olan örgü oyuncaklardan bende denemek istedim ve ortaya bu sevimli tavşan çıktı bakalım sizlerde beğenecemisiniz. İşte minik tavşanım ve sipariş alıyorum..







27073167_1682547538479248_4934798500436390817_n.jpg
 
aa çok tatlıymış canım bu örgü oyuncağın fiyatı ne kadar bide istenilen modeli uygulayabiliyormusun çok merak ettim eğer varsa yaptığın modelleride siteye resim olarak atabilirsen sevinirim diğerlerinide incelemek görmek isterim:)
 
aa çok tatlıymış canım bu örgü oyuncağın fiyatı ne kadar bide istenilen modeli uygulayabiliyormusun çok merak ettim eğer varsa yaptığın modelleride siteye resim olarak atabilirsen sevinirim diğerlerinide incelemek görmek isterim:)[/QUOTE
Istenilen modelde yapiyorum bu tavsanin fiyati 30 tl
 
Toplu der ken tek alamıyor muyuz ? Misal 3 tane alsak ne olur ? Tam yazın da eksiklik olmasın almak isteyenler için iyi olur. Artı önce biz alalım ki güvenilir olduğunuz site üzerinden yazabilelim :) Sevgiler.
 
Bu arada iş bu konunun başlığını değiştirdim daha dikkat çekici ve aranılan şekle getirdim isteyenlere yine bu konu üzerinden satış yapabilirsiniz diye düşünüyorum.
 
Geri
Üst