Merhaba , kustuğunuz için ilaç etkisini kaybetmiştir. Ayrıca uyarılar da yer alan tavsiyeye de dikkat edin.(İlacı içtikten sonra 2-3 saat içerisinde kusma olursa doktorunuza başvurun )
 
İyi günler 7 ekimde son adetim bitti kan testi yaptırdım ve 2 çıktı ihtimal var mı?daha sonraki zamanlarda artar mı bu değer? Sonuçta azda olsa bi değer var sıfır değil yani değil mi
 
Merhaba ,

Sorunuza doğru yanıt vermemiz için lütfen eksiksiz bilgi verin. 7 ekim son mens tarihiniz mi ? Kasım da mensiniz gerçekleşmedi mi ? Ve hcg testini ne zaman yaptınız ?
 
3 ekim son mens tarihi başlangıcım 7 ekim bitişi. Kasımda mens olmadım. Dün kan testi yaptırdım ve 2 değeri çıktı. Sonuçta bir değer var oluşu açısından değerlendirirmisiniz ve sonradan artabilir mi bu değer
 
Bu kadar gecikmeyle gebelik mutlaka testte görülürdü. Demekki gebelik kaynaklı bir gecikme yaşamıyorsunuz. Gebelik söz konusu olduğu zaman tabiki değer artar.Ben gebe olduğunuzu düşünmüyorum .Bu yüz den gecikmeniz için hekime görünmenizi tavsiye ediyorum..
 
İyi günler nişanlımla yüzeysel bir şeyler yaşadık yumurtlama günümde vajinamdan tam çıkarken boşaldı biraz içime kaçtı hissttim hamile kalmaktan korktum internete ellayı gördüm bende alırsam işe yararmı ilişkiden 6 gün geçti
 
Merhaba,

Korunmasız birliktelik sonrası ,istenmeyen gebeliği engellemek için en kısa sürede ve 120 saat ( 5 gün ) geçmeden ellanın kullanılması tavsiye ediliyor. 6 gün geçmiş bu ilacı kullanmanızın bir faydası olmaz. Beklenen mensiniz de gecikme olursa test yapın.
 
Merhabalar ilişki ye gireli 20 gün oldu ilişkiden hemen 1 saat sonra ella hapını kız arkadaşıma verdim kullandı.Adet dönemi 1 hafta oldu gecikti hala adet olmadı Eczane den test almış test negatif çıkmış. ELLA hapı ortalama kaç gün adet dönemini değiştiriyor bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler
 
Merhaba,

Öncellikle Ellanın % 100 koruma sağlamadığını güvenirliğinin %85-90 olduğunu vurgulayalım. Ella sonrası adetin gecikmesi, adet döngüsünün değişmesi ella kaynaklı bir yan etki olmadığı bazı kaynaklarda yazılsada , bu ilacı kulananlarda ortlama 15-20 gün gecikme olabiliyor. Bu durumda size önerimiz partnerinizin tedbiren HCG testi yaptırması ..
 
27 kasimda adet oldum 3 aralikta bitti bikac kez geri cekme yontemiyle iliski yasadim.bosalma olmadi 1 kez guvenlik amacli ella kullandim. 6 ocak ve hala adet olmadim 2 gun once 2 kez gebelik.testi yaptm negatif cikti hamilelik belortileri yok bulanti kusma bas donmesi falan ama gece yatagimda adet olacakmisim gibi sancilaniuorim birde su gibi akintim var gebelik varmı ?
 
Geri
Üst