Ben en son 7 martta Adet gördüm. Ve ella hapını 1 ayda iki defa kullandım . Cok fazla sancim sırt agrim var ama hasta olmuyorum beyaz akıntımda var 3 defa da test yaptım olumsuz cikti. . Hamile miyim?
 
Ertesi gün hapı acil durumlarda kullanılır. Cinsel yönden aktifseniz uygun bir korunma yöntemi seçin. Ertesi gün hapları sık sık kullanıldığın da hormonları boazabilir, adet döngüsün de değişimlere neden olabilir.İlaveten ertesi gün haplarının güvenirliği % 85-90 dır yani bu ilacı kullananlarda gebelik söz konusu olmaktadır. Siz test yapmışsınız sonuç negatif. Gecikmenizin nedeni ilaç kaynaklı gebelik söz konusu değil.
 
Merhaba ikişkiden 8 saat sonra elle hap kullandım . İlişkide prezervatifi son anda kullandık . 21 inde doğurganlık seviyemin yüksek olduğu tarihte bu yaşandı sonrasında baktım ve korktum fakat tüm önlemleri aldık. Sorum adetim 8 gün gecikti sizce hanile kalmak mümkün mü ?
 
Cok teşekkür ederim. Bugün de ilk idrarla yaptim yine negatif çıktı. Ella 10 gün falan geciktirir mi yani? 1 ayda 2 defa kullandim ella ilacını tahmini ne kdr bi gecikme olur? Bütün belirtiler var. Ara ara sancı, sırt ağrısı, akıntı var ama hala adet olmadim.


OTE="Uzman SühaN, post: 1030423, member: 66432"]Ertesi gün hapı acil durumlarda kullanılır. Cinsel yönden aktifseniz uygun bir korunma yöntemi seçin. Ertesi gün hapları sık sık kullanıldığın da hormonları boazabilir, adet döngüsün de değişimlere neden olabilir.İlaveten ertesi gün haplarının güvenirliği % 85-90 dır yani bu ilacı kullananlarda gebelik söz konusu olmaktadır. Siz test yapmışsınız sonuç negatif. Gecikmenizin nedeni ilaç kaynaklı gebelik söz konusu değil.[/QUOTE]
Cok
 
ilişkiden 4 saat sonra ella kullandım aradan 7 gün geçti bugün adet oldum parçalı pıhtılı geliyor hamile değilimdir değilmi?
 
Merhaba, şüpheli ilişki sonrası ella hap kullanmış 7 gün sonra beklenen adetiniz gerçekleşmiş bu durum da gebelik söz konusu değil. Kuşkunuzu gidermek adına gebelik testi yapabilirsiniz.
 
27sinde Ella içtim sonradan bişe olmayınca tarlusala başladım ve hiç bişe olmadı hamile miyim ellayı 15dk sonra aldım ve ben 10 Mayıs’ta ölü bebek nedeniyle kürtaj olmuştum 27sinde içime boşaldı eşim istemiyorum bi tane kızım var düşünmüyorum şu şekilde düşündüm gebelik falan olmadığı için hiçbir belirtide olmadı diye düşünüyorum adet öncesi gelen hafif beyaz akıntı oluyo sadece
 
ertesi gün hapı kullandıktan 1 gün sonra kanama geldi 1 gün sürdü durdu adetime daha var ne yapmalıyım
 
Geri
Üst