Merhabalar. Ben de en son 4 Kasım gibi dönem gördüm. Bikac hafta sonra ilişkiye girdim ve 2 gün içinde bu ilaçtan kullandım. Bikac gün sonra yine kullandım. Tam bir boşalma hiç olmadi ama 17 Aralık oldu hala regl olmuyorum. Hamilelik testi yaptım 2 gün önce negatif çıktı. Bu kadar gecikme normal midir?
 
Gecikme sonrası gebelik testi sonucunuz negatif çıkmış bu durumda gebe değilsiniz. Dönem gecikmesi bir çok koşuldan kaynaklanabilir, sadece gebelik kaynaklı gecikme olmuyor. Şayet idrardan test yaptıysanız hatalı sonuç almanızda muhtemel emin olmak için hcg testi yapın.
 
nişanlımla ilişkiye girdik vajinama boşaldı içine . ella hap aldım hemen ama bu ay adet olmadım acaba adet gecikmesi oluyormu
 
Ertesi gün hapı gebelikten % 100 korumuyor, benzer sorularda hep belirtiyoruz.Gecikmeniz başka koşullardan olabileceği gibi gebelikten de kaynaklanabilir . Bu durumda gebelik testi yapmanız mantıklı olacaktır..
 
Ertesi gün hapı gebelikten % 100 korumuyor bu nedenle hamile olabilirsiniz, yada gecikmeniz ilaç kaynaklı olabilir. 3 günlük gecikmeye sahipsiniz bugün gebelik testi yaparak gebe olup olmadığınızı öğrenebilirsiniz.
 
ilişkiden sonra ella yuttum ilşkinin üzerinden 14 gün geçti dün adet olmam gerekirken olmadım hamile olabilirmiyim
 
slm 1 ay önce ilişkimiz korunmasız oldu ertesi gün ella kullandım bu ay adetim tam zamanında oldu ama 2 gün sürdü sonraki iki gün de kahverengi olarak azar azar geldi aynı zamanda rahatsizlandigim için kullandığım ağrı kesiciler kesmiş olabilir mi adetimi ve yumurtaliklarimda polikistik over var . Ya da hamile olabilir miyim şimdiden teşekkürler
Peki 2. Ayda gecikme oldu mu
 
Meraba kiz arkadasimla iliski sirasinda prezervarvatifin ucu kopmus galiba onu cikarttik tam bilmiyorum ama asıl konu şu ben farketmedim koptuğunu ama icinde boşalmadım dışarı cektim prezervatif var saniyodum ucu yirtildigi icin vajinaya geldi bu olduktan yarım saat içinde ella ertesi gün hapı kullandı ve adetinden 3 4 gün önce oldu bu olay sizce risk nedir?
Bu arada adeti şu an 5 gün gecikti yardımcı olur musunuz?
 
Geri
Üst