Emziren Anneler Theraflu Forte İçebilir mi?

Uzman SühaN

Administrator
Emziren Anneler Theraflu Forte İçebilir mi?
gebelikte theraflu forte içilirmi,hamilelikte theraflu forte içilirmi,hamilelikte theraflu forte içmek sakıncalımıdır,theraflu forte ne için kullanılır,theraflu forte ve gebelik hakkında bilgiler


t.jpg

Bayanlar için en özel dönemlerden biri olan hamilelikte dikkat etmeleri gereken birçok önemli nokta vardır. Hem kendi, hem bebeklerinin sağlığı için. Bu dikkat etmeleri gereken noktalar hamilelik sonrası emzirme dönemi için de aynıdır. Sadece birkaç konu da rahatlarlar. Hamilelik dönemlerin de öncelikle hem hareketlerine hem de tükettikleri gıdalara dikkat etmesi gerekirken, hamilelik sonrası emzirme dönemin de sadece aldıkları besinlerle sınırlıdır.
Hamilelikte karınlarında taşıdıkları bebekleri ve emzirme döneminde ki bebekleri için aldıkları besinlerde taze olmalarına dikkat etmeleri en önemli noktalardır. Ve tabi almamaları gereken besinlerde vardır bu dönemler. Bu yüzden bu konu hakkında birçok bayanın hep akıllarında bir soru olur. Onu içebilir miyim? Bu bebeğimi kötü etkiler mi? Bu soruları kapsayan hem gıdalar hem de ilaçlardır.
En çokta theraflu forte adı ile bulunan ilaç bu soruların en başlıca nedenlerinden biridir. Hamilelik ve emzirme dönemlerinde birçok ilaç alımı tehlikelidir ve bu nedenden dolayı da yasaktır. Peki, theraflu forte bu yasak olan ilaçların arasında mı bulunuyor. Bu sorunun cevabını aslında hiçbir yerde bulamazsınız. Nedeni ise tam bir bilgi yok. En sağlıklı şekilde ise öğrenilecek yer ise hamileliğinizde ve sonrasında sizlerle ilgilenen doktorunuza danışmaktadır. Çünkü sizin durumunuza göre belli dozda alınması gereken bu ilaç gereğinden fazla şekilde alındığında ya size yada bebeğinize zararı olabilir.
Bu nedenle, theraflu forte alımı tehlikeli midir veya içilebilir mi sorularının en sağlıklı cevabı doktorunuzda bulunmaktadır.
 
Geri
Üst