En çok yapılan estetik operasyonlar

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
En çok yapılan estetik operasyonlar
Son yıllar da estetik alanın da önemli gelişmeler olduğunu sanırım hepimiz biliyoruz. Estetik ameliyat yada estetik uygulamalar denince akla nedense ilk gelen bayanlar olsa da erkekler de günümüz de dış görünümlerine büyük ölçüde önem vererek estetik operasyonlardan geçiyorlar.

En çok tercih edilen ve uygulanan estetik operasyonların neler olduğunu merak ediyor musunuz?

Liposuction özellikle kilolarından şikayet eden bayanlar tarafından en çok tercih edilen operasyonlardan biri olarak yer alıyor. Liposuction tekniği ile diyet ve spor sonrasın da kilo veremeyen bayanlar kısa sürede fazlalıklarından kurtularak daha fit bir görünüme sahip oluyorlar.

Meme estetiği ise küçük yada büyük göğüslerinden şikayet eden bayanların başvurmuş olduğu estetik ameliyatlardan biri olarak yer alıyor. Meme estetiği bunun yanın da sık kilo alıp vermekten, doğum sonrası bebek emzirmekten dolayı sarkan göğüslerinde düzeltilmesin de tercih ediliyor.Günümüz de uygulanan yeni teknikler ile meme estetiği en az derecede iz ve kısa bir sürede iyileşme ile sonuçlanıyor.

5731cc78c03c0e5bc08c992d.JPG


Burun estetiği en çok uygulanan ve tercih edilen estetik ameliyatların başın da geliyor. Görünümü yada sağlık sorunları nedeni ile burnuna estetik yaptıran bayanlar olduğu kadar erkeklerin de bir hayli fazla olduğunu biliyoruz. Burun deyip geçmemek gerekiyor. Yüzde ki karakteristik ifadeyi en çok ortaya çıkaran önemli bir detaydır. Bunun yanın da nefes ve koku almamızı da sağlayan bir duyu organımızdır. Burun estetik ameliyatı için oldukça referanslı ve işine güvenilir bir estetik doktoru bulmanızı tavsiye ederiz. Çünkü bazı burun estetik ameliyatlarının sonucu ne yazık ki her zaman olumlu olmayabiliyor ve hasta hayal kırıklığına uğruyor.

Karın germe ve karın estetiği de yine bayanların en çok tercih ettikleri estetik operasyonların arasın da yer alıyor. Bayanlara sorduğunuz da vücutların da en çok şikayet ettikleri bölgenin karın olduğunu söylerler. Yediklerimiz ve içtiklerimiz yine en çok karın ve bel bölgesin de yağlanma sonucu kiloya neden olur. Doğum sonrasında da sarkan karın estetik karın germe operasyonu ile düzeltilerek bayanların hayalinde ki düz karın elde edilir. Karın germe ameliyatın da karın bölgesine yerleşen yağlı deri katları ve altlarında ki yağlarla birlikte alınarak bayanların fit bir görünüme sahip olması sağlanıyor.

estetik-67.JPG


Saç ekimi ve saç estetiği dendiğin de genel de erkekler aklımıza gelir. Her ne kadar saç ektiren erkeklerin sayısı bir hayli fazla olsa da bazı nedenlerden dolayı saçların da açılma ve dökülme yaşayan bayanların birçoğu da günümüz de saç ektiriyorlar. Saç ekimi günümüz de gelişen teknoloji ile birlikte oldukça büyük bir yol alarak saç ekilen kişiye büyük bir değişiklik yaşatıyor. Son derece doğal bir görünüm ile saçlara sahip olan kişilerin en az 10 yaş daha gençleştiğini hep birlikte görebiliyoruz. Saçın yapısına ve kalitesine göre ekilen kök sayısı da değişiklik gösterebiliyor. Yaklaşık bir sene kadar sonra oldukça gür ve uzun saçlara sahip olmanız mümkün...


kadinlarin-en-cok-yaptirdigi-estetik-operasyonlarbca04336fd1817ccd277.JPG
 
Estetik ameliyat inanın insanda bağımlılık yapıyor. Dış görünümüne önem veren biriyim ve sıklıkla bıçak altına yatıyorum . Her bir deforma sonrası düzeltme moralimde tavan yapıyor. Bu yüzden neremde bir kusur görsem hemen doktoruma koşarım. Bence kadınlar bıçak altına yatmaktan korkmamalı. Şimdiye kadar burun, karın germe , liposakşın , ve meme dikleştirme ameliyatı oldum.İlerde göz kapağı ameliyatı olmayı düşünüyorum. Günümüzde en çok yapılan estetik ameliyatlar; Burun, meme dikleştirme, meme büyütme, yüz gerdime ameliyatları sıklıkla yapılıyor. Estetik ameliyat olmak isteyenler doktor seçimini iyi yapsın , iyi arştırsın. Güzel olayım derken acemi ellerde patlayabilirsiniz.
 
bende estetiğe oldukça meraklıyım ama şu ana kadar bıçak altına yatmadım o konuda inanılmaz korkuyorum elimden geldiğince cildime yatırım yapıyorum botoks yaptırıyorum cilt bakımı vs yaptırıyorum ama günün birinde estetik ameliyat tercihim olsa yüz gerdirme sanırım yaptırırım tabi cesaret edebilirsem bunun yanında sonucun da facia olması ihtimalide var ünlülerin bile bazı estetik ameliyatları oldukça başarısız sonuçlar verebiliyor ve yüz şekilleri inanılmaz olumsuz bir şekilde değişiyor iyi doktor bulmak ve bu konuda iyi karar vermek lazım
 
cesaretim olsa kesinlikle karın germe ameliyatı yaptırırdım hamilelik boyunca aldığım kilolar doğum sonrası sarkan bir karna dönüştü ne kadar kilo versemde sarkık karın yinede kalıyor elimden geldiğince spor yapmaya çalışıyorum ama düz bir karna sahip olamadım karın germe ameliyatı ile doğum öncesi karnıma sahip olmayı çok isterdim
 
Geri
Üst