En güzel mangal modelleri ile keyifli dakikalar

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
En güzel mangal modelleri ile keyifli dakikalar
Bahar geliyor. Birçok yerde soğuk olsa da baharın tadını çıkarmak isteyen pek çok kişi var. Siz de bahar keyfini doyumsuz bir şekilde yaşamak isteyenlerdenseniz mangal keyfi için hazırlıklara başlayacaksınız demektir. Birçok mangal modeli ile birbirinden eğlenceli mangal keyiflerine başlangıç yapmak istemez misiniz? Farklı mangal modelleri ile son derece keyifli zamanlar geçirebileceğiniz zaman dilimleri için bugünkü yazımda sizlerle mangal keyfini doya doya çıkarmanız için temennilerde bulunacağım. Farklı mangal modellerini yazımdaki resim arşivinden inceleyerek başlayalım ister misiniz?

11001114.jpg

Kapaklı ve ısı göstergeli bir mangal isteyenler için üstteki modelimiz harika bir seçim olabilecektir. Kolay taşımak için tekerlekli, 2 kg et koyabilme kapasitesine sahip alan genişliği, bacalı oluşu ve hareketli dinlenme ızgarasıyla üstteki modelimize bayılacaksınız. Ateşin ızgaraya olan mesafesini ayarlamak amacıyla asansör sistem özelliğine sahip ızgarasıyla bu mangala hayır diyemeyeceksiniz. Izgarayı yaparken ve servis ederken gerekli alanlara sahip oluşu da hoşunuza gidebilecek özellikler arasındadır. Bu tarz bir mangala ne dersiniz?

5.jpg

Ayarlanabilir termostat özelliği ile elektrikli bir şekilde faydalanabilen modellerden olan üst resimdeki model de en çok tutulanlar listesindedir. Balkonunuzda ya da evinizde mangal yapmak istediğiniz zaman artık ateş yakma derdine son dedirtebilecek bir üründür.




Yuvarlak-Mangal-Modelleri.jpg

Mangal keyfinize eşlik edecek olan mangal seçimini yaparken aynı zamanda ateşe yakın olmasını istemediğiniz mangallıklarınız için üstteki model de çok uygundur. Mangal yaparken kibarlığı ve geniş alan kaplayan teli koyma yeri ile üstteki mangal favoriniz olabilecek bir tercih olabilecektir. Siz de mangalınızı bu model gibi şık bir modele sahip olarak bahar dönemlerinizdeki piknik keyiflerinizi canlandırmaya ne dersiniz?

5569-birbirinden-sik-mangal-modelleri.jpg

Bahar dekor değişimi arayışınızda üstteki tarz bir mangal modeli tercihiniz ile mükemmel dekorlar gerçekleştirmek istemez misiniz? Bahar döneminde mangalı bahçenizde yaparken aparatı ile bahçenize sıcaklık getirecek ahşap üniteye sıkıştırılan bu mangalı kullanmaktan büyük keyif alabileceksiniz.
Tekerlekleri ile bir yerden bir yere götürmekten büyük keyif alabileceğiniz bu mangal modelinde yer alan servis ve yemek dağıtım alanlarına bayılacaksınız. İnvicta marka bu ürünü almak sizin için zor olmayacak. Kaliteli bir marka oluşu da ayrı bir keyif verecek sizlere.
6.jpg


Dekorasyon amacı ile mangalınızı şık bir modelden yana seçmek istiyorsanız bu modeli beğeneceksiniz. Şömine tarzını andıran ve bahçe dekoruna yakışabilecek bu mangal modelini bahçenizde görebilme ihtimaliniz artık uzak değil. Seçimleriniz ile mangal keyfinizi şenlendirmeye hazır mısınız?
 
Geri
Üst