En İyi Çamaşır Kurutma Makinesi Hangisi Tavsiye

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
En İyi Çamaşır Kurutma Makinesi Hangisi Tavsiye
En iyi çamaşır kurutma makinesi hangisi tavsiye Makina tavsiyesi Kalabalık bir aileye sahibim ve özellikle kış ayların da çamaşır kurutma olayı bana sıkıntı yaşatıyor. Aslın da ne zamandır aklım da bir çamaşır kurutma makinesi vardı ama etraftan duyduğum sözler şugüne kadar almamın önüne geçti.

Geçenler de bir yakınımdan da duyduğum çamaşır kurutma makinelerinin son çıkan versiyonlarının birçoğu çamaşırı yıpratmıyor ve hatta kırışık olanları da düzleştiriyor.

miele-camasir-kurutma-makinesi-wt-2796-wpm1099704373.jpg


Mille marka kurutma makinelerinin çok iyi olduğunu duydum hatta bir modelini bile kafam da belirledim ama ücret bayağı yüksek geldi bana...Şimdi biraz kafam karıştı acaba indirim olurmu bilmem ama mille için biraz daha mı bekliyeyim yoksa sizlerin de kullanıp tavsiye edeceği iyi bir kurutma makinesi mi alayım...

SIEMENS-WT48Y860TR-8-kg-A-Enerji-Sınıfı-Solo-Çamaşır-Kurutma-Makinesi-Beyaz.png


Mille kurutma makinesinden sonra kafam da yine siemens ve bosch markayı belirlerledim zaten bizim evde çamaşır makinesi dahil birçok ürün bosch marka... Marka olarak çok memnunum yerim olsa aynı markanın kurutma makinesini alıp üst üste kullanmayı düşünüyorum ama şuan da kullandığım makinenin üzerine tekrar bir makine koyacak yerim yok.

df9f4909-4ff6-404c-9978-ce4e28bc60c7.jpg


Genellikle kurutma makinesi kullananların olumsuz yorumlarından bazıları şunlar; Plastik bir koku olduğu, çamaşırları yıprattığı ve bazı çamaşırları daha çok kırıştırdığı şeklin de oluyor.

Bu şikayetler harici bana önerebileceğiniz kurutma makinesi varmı acaba? Dediğim gibi kalabalık bir aileyiz ve ütü olayım da çok fazla oluyor bana çamaşırları kırıştırmayan, düzleştiren yada ütüye en kolay şekil de hazırlayan, çamaşırlara plastik kokusu vermeyen yıpratmayan bir makine önerirseniz sevinirim.

Burada kullandığınız kurutma makinelerinin markalaranı ve edindiğiniz olumlu olumsuz deneyimleri yazarsanız bana ve kurutma makinesi almayı düşünenlere yardımcı olacağınızdan emin olabilirsiniz;) ayrıca kızlar tavsiye kadınlar kulübü sitesinde bu hususta çamaşır kurutma makine tavsiyesi paylaşılmış incelemek istersiniz diye düşündüm.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Peki bosch hangi marka çamaşır kurutmasından memnunmu bazıları daha çok kırıştırıyormuş çamaşırları bide ben şuunu duydum üst üste makineleri koymak için aynı markanın olması gerekiyormuş senin annenin makinesi ayrı yerdemi yoksa üstünemi koydu diğer makinenin
 
Benim çamaşır makinesinin markasıda bosch ama ayrı kullanacağım için kurutma makinesinin markası çok önemli değil çok iyi olsun yeter çamaşırı kesinlikle kırıştırmaması lazım hatta bazı makineler ütülü gibi çıkartıyormuş çamaşırları işte bana ondan lazım:)
 
Benim çamaşır makinem 9 kiloluk bosch o yüzden çamaşırları sanırım biraz fazla da koyuyorum çünkü bazen günde birkaç posta bile attığım oluyor. Yukarda dediğim gibi buharı sayesin de kırışık çıkanları bile düzleştiren miele markasın da var biliyorum ama miele ürünleri çok kaliteli uzun ömürlü olmasına karşın diğer markalara göre daha pahalı.. Ben miele de kafayı bozdum:D:D Ama yine de tavsiyeleri dinlemek isterim belki fikrim değişebilir;)
 
Ya ben 1200 devirde sıktırıyorum çamaşırları sen hangi devirde sıkma yapıyorsun benim çamaşırlar bayağı kırışık çıkıyor acaba yüksek devir de sıkma yapıyorum diyemi?
 
Geri
Üst