En kolay nasıl hamile kalınır?

Uzman SühaN

Administrator
En kolay nasıl hamile kalınır?
Bebek sahibi olmak isteyen çiftler hayatın diğer alanlarında olduğu gibi bu konuda da plan yapmak zorunda kalmaktadırlar.

Çocuk sahibi olmayı sürekli erteleyen çiftler hamilelik kararı verildiğinde ise geç kalınmışlığın telaşıyla daha kolay hamile kalmanın yollarını arıyor. Gebelik ancak belli şartlar yerine getirildiğinde oluşabilir. Ayrıca 12 ay düzenli ilişkiye rağmen hamilelik oluşmaması (35 yaş üzerinde 6 ayda hamilelik oluşmaması) durumunda kısırlık yani infertilite denir ve bu durumlarda sadece burada bahsedilen önerileri uygulamak yeterli değildir.
Sağlıklı çiftlerde bile aylık, yani bir adet dönemi boyunca gebelik elde edilebilme ihtimali oranı %15 civarındadır. Yani kadının yumurtlama döneminde, spermle yumurtayı bir araya getirmek çok da kolay bir iş değildir.


Sevgili Meleklerim eğer hamilelik gibi bir düşünceniz var ise yapacaklarınızı sitemiz üzerinden açılmış konulardan ve aşağıda yazdığımız tavsiyelere de uyarak gerçekleştirebilirsiniz. Tabiki bunlar on küsür yıldır yayında olan meleklermekani.com sitesine gelen yorumlardan, kullanılan yöntemlerden derlenmiştir bilginiz olsun. Tavsiyelere uyun ve hamile kalın olur mu ?
tatli-bebek-resimleri_ (5).jpg


1- Doğum Kontrol Haplarını ve Korunmayı derhal bırakıyorsunuz.

Daha önceden cicim ayları vardı keyfimize bakalım nası olsa çocuk olur diye düşünündünüz ve tamda o an geldi çattı şimdi bebek sahibi olmak istiyorsanız derhal doğum kontrol haplarını ya da daha başka nasıl bir yönteminiz var ise örneğin spiral vs bunları çıkartıyorsunuz şimdi burda dikkat edilmesi gereken bir husus var onuda sizlere yazmak istiyorum. Spiral ( ilaçlı olanlar ) ve kullanılması bırakılan doğum kontrol haplarının etkisi 3 ay ya da 4 ay kadar sürecektir. Yani hemen bunları hallettiniz ve bi kaç ay bebek olmasını bekleyemezsiniz, Vücudunuz metabolizmanız bi kendine gelecek.

2- Yumurtlama Gününüzü Net Olarak Hesapla ve Boş Geçirmeden İlişki Yaşa

Şimdi sizler artık bebek sahibi olmak istiyorsanız hangi günlerde yumurtlama yaptığınızı en başta öğrenmeniz gerekiyor bilmeyenler için OVÜLASYON YUMURTLAMA konusu yardımcı olacaktır. Zaten bahsedeceğim şimdi sizlere meleklerim.

Yumurtlama gününü net olarak ya da üç aşağı beş yukarı tespit etmiş olan kişilerin bu günleri kesinlikle boş geçirmemeleri, hatta iki üç gün öncesinden ve iki üç gün sonrasından da gün aşırı birliktelik yaşamaları gerekiyor. Bu yumurtlama şansını tam olarak yakalayan çiftlerin bebeklerinin olması olayı son derece yükselmektedir.

Bunun haricinde birlikteliklerde bel altına yastık koyalarak, ilişkilerin sonrasında bi beş on dakika ayakları ve popoyu yukarıda tutmak şansınızı dahada fazla arttırabilir zira spermlerin 3 gün kadar yaşadığı düşünüldüğünde, bu tür bir şekil ile spermlerin daha ileriye giderek, hazır olan yumurtaları döllemesi kaçınılmaz olacaktır.

Bebek olması için bizlere gelen bir çok soru var, net olarak şu pozisyon bebeğinizin olmam şansını arttırır diyemesekte özellikle az önce belirttiğimiz bel altına koyulan yastık ile on beş dakika gibi bir zaman geçirmek kesinlikle gebeliğe etkilildir. E ilişki sonrası spermler dışarı akıyor diye çok sayıda soru geliyor. Bu normal meleklerim, nereye gidecek ki size bir tanesi lazım değil mi :D:D

Yeni evlenenler ya da vajinusmus gibi durumu olanlar kayganlaştırıcı tükürük vs gibi bir krem kullanıyorlar. Bunu kesinlikle tavsiye etmiyoruz. Tükürük krem ve yabancı bütün maddeler spermlere zarar vererek öldürmesine yol açabilir bundan dolayı kesinlikle kullanmıyorsunuz.


3-Alkol Sigara ve Kışın Yenilen Domatesten Uzak Duruyorsunuz !

Burada belirttiğimiz hususları da bir altını çizerek anlatalım kızlar, Alkol sigara uyuşturucu maddeleri anladım da domates neden diyecekseniz onu hemen anlatayım. Domates olayına son derece dikkat ediyorsunuz. Hibrit tohum olarak özellikle İsrail belasından alınan bu yiyecekler kadınların doğurganlığını son derece azaltmaktadır. Buna önemle dikkat edin. Yazın yenilen domatesleri de mümkün mertebe yerli domateslerden seçin yani kaynağını bildiğiniz domates haricinde en azından bebek bekleyeceğiniz süre içinde uzak duruyorsunuz. Buradan bir müjde de vereyim bu tohum olayıylal alakalı, Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emri ile İbrahim Saraçoğlu, Türkiye'nin bütün eski tohumu kullanan yerlerini tespit ederek, yerli tohum işine geçiyor. Tehlike büyük çünkü...

4-Kilo Dombililik Göbek Bebeğe Kavuşmanızı Geciktirecektir

Özellikle aşırı kilolu bayanların kesinliklel zayıflamaları gerekiyor meleklerim dengeli ve uygun diyetler kullanarak kilolarınızın fazlalıklarından kurtulacaksınız daha sonra bebeğiniz olacaktır. Beslenmelerinizde zengin ilaveler e ve c vitamininden faydalanabilirsiniz, Ayrıca kaynağı güzel olan balıklardan da tüketmelisiniz lütfen unutmayın.


5-Stres Yok Sürekli Pozitiflik var

Yaradan biz kadınları son derece hassas ve kırılgan yaratıklar olarak yaratmıştır. Dolayısı ile hamilelik süresinde stresten olabildiğine uzak durmaya özen gösteriyoruz. Buda önemli bir faktör.

6-Leblebi gibi İlaç Kullanmaya Son Verin

Başınız ağrıyabilir hatta migrenleriniz de olabilir. Hoş biz kadınların her şeyden eltiden kuştan böcükten başı ağrıyor dimi :D:D İlaç kullanımını kesinlikle bırakıyorsunuz. Doğurganlığınızı etkileyeceğini lütfen ama lütfen unutmayın. Yan bir etki ile gebe kalmanızı zorlaştırırsınız sonra kapı kapı dolaşırsınız haberiniz olsun.

gebelikte ilac kullanma.jpg


ÖNEMLİ HATIRLATMA :

Değerli Melekleri, Hamile kalabilmek için sizler için son derece titiz ve araştırarak, Uzmanların görüşünü alarak çalışıyoruz. Öncelikle burada yazılanları harfiyen yerine getireceksiniz, boştan yere soğan kürüdür incir kürüdür vs kullanmayın hemen, Eğer sizin, bütün denemelerinizden sonra bebeğiniz olmuyor ise alternatif yöntemlerden önce kesinlikle bir doktor ile görüşmeniz gerekiyor. Bilip bilmeden hiçbir kürü kesinlikle kullanmayın lütfen buna dikkat edin.


HERŞEYİ YAPTIM YİNEDE GEBE KALAMIYORUM NEDEN ?
Hamile kalamamanızın bazı nedenleri olabilir onları da sizlere yazmak istiyorum meleklerim.
35 yaşınızı geçmişseniz,
Düzensiz adetleriniz var ise
Endometriyozis hastalığı olanlar
Kadınların ilgili bölgelerinde yer alan iltahabik hastalıklar ve iltahap
Aşırı kilolu olmak veyahutta aşırı çiroz yani zayıf olma durumu
Sürekli olarak kullanılan ( özellikle psikolojik ilaçlar ) ilaçlar
Kronik guatr ya da başka örneğin karaciğer şeker ve kalp gibi hastalıklar

Gibi durumları olanların hamile kalmaları biraz güçleşebilir. Hiç bir tavsiye, doktor tedavisinin yerini almayacaktır bunu unutmayalım olur mu ? Dileyen Herkese Rabbim bebeğine kısa sürede kavuşmayı nasip eder inşallah kızlar.
 

Ekli dosyalar

  • 4.jpg
    4.jpg
    25,9 KB · Görüntüleme: 12.267
Moderatör tarafında düzenlendi:
En kolay nasıl hamile kalabileceğinizle ilgili bilgilerin yer aldığı bu konu, baştan sona kadar değiştirilerek, 10 yıllık birikimle sitemize gelen bilgiler ışığında yeniden yazılmıştır. Söz konusu konu ile alakalı sorularınızı lütfen konunun altından bizlere iletiniz. Soru sorabilmek için kayıt olmanıza da ayrıca gerek olmadığını hatırlatmak istiyoruz.
 
Allah evlat isteyenlere sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin bazen hangi yöntemi denesende yinede çocuk olmuyor ben bu durumlarda sadece Allah izin verirse olacağını düşünüyorum vakti zamanı gelince Allah mutlaka isteyen hayırlı ise verecektir şaşırdığım birşey varki çevremde bazen artık bebek istiyoruz dedikten hemen sonra hamile olduğunu duyuyorum ne çabuk kaldı diye bile şaşırıyorum bazı çiftler ise yıllarca anne baba olmak için uğraşıyorlar inşallah kolay hamile nasıl kalınır konunuzda yer alan bilgiler evlat isteyenlerin işine yarar
 
Yazılanlara dikkat edecem umarım bende hamile kalabilirim peki yumurtlamayı nası anlayacam ben yazabilir misiniz bana ltfn
 
En kolay nasıl hamile kalabileceğinizle ilgili bilgilerin yer aldığı bu konu, baştan sona kadar değiştirilerek, 10 yıllık birikimle sitemize gelen bilgiler ışığında yeniden yazılmıştır. Söz konusu konu ile alakalı sorularınızı lütfen konunun altından bizlere iletiniz. Soru sorabilmek için kayıt olmanıza da ayrıca gerek olmadığını hatırlatmak istiyoruz.
 
Selam Mervedm ne yazdığınızı anlamadık ama sorularınız olur ise lütfen çekinmeden bizlere gönderin.
 
Geri
Üst