En son icatlar burada kızlar bayılacaksınız

suskun_gız

Yeni Üye
Üye
En son icatlar burada kızlar bayılacaksınız
içatlar en son çıkan icatlar en son icatlar yeni çıkan içatlar buluşlar
Telefon yatağı
attachment.php


Şarj ederken telefonunuzu yere koymak veya masaya koymak sonra kabloya takılıp telefonu düşürmek. Tanıdık geliyor mu? Her gün değil belki ama defalarca başıma geldi. Süper fikir.

Diablo Toaster
attachment.php


Sanırım şu an karnımın açlığından olsa gerek, bu tost aletine bayıldım. Özelliği her türlü ateş üzerinde kullanılabilmesi.

Işıklı kaş alıcı
attachment.php


Kaş almak ustalık gerektirir. Hele boş kaşınız varsa, daha büyük ustalık. Işıklı bu alet en ince kaşları bile daha rahat alabilmemiz için yapılmış.

Küvetteki deniz Yıldızı
attachment.php


Bu deniz yıldızını küvete yapıştırıp suyu açıp küveti doldurmaya başlıyorsunuz sonra gidip televizyonunuz izliyor veya küvette yatarken okuyacağınız dergilerinizi hazırlıyorsunuz. Su, yıldıza ulaştığında alarm veriyor. Ayrıca üzerindeki ısı sensörü suyun kaç derece olduğunu gösteriyor.

Tuvalette Golf
attachment.php


Tuvalette dergi okumanın, PSP oynamanın modası hiç geçmez ancak seçeneklerimizi neden çoğaltmayalım. Golf sahalı klozet örtüsü.

Lazerli kedi oyuncağı
attachment.php


Eğer kedinizle oynayacak zamanınız yoksa. Veya benim gibi yorgun hissettiğiniz zamanlar oluyorsa, bu oyuncak onu yeterince oyalar. Kedilerin bilgisayardaki oka bile bu kadar ilgi gösterdiği düşünüldüğünde (en azından Dorothy'nin çok ilgisini çekiyor: bizim kedi), daha hareketli bir lazer, onu çok eğlendirecektir diye tahmin ediyorum.

Yıkanabilir klavye
attachment.php


İşte bu harika bir şey. Hiç klavyenizi ters çevirip, salladınız mı? Denediyseniz, içerisinden çıkan kırıntı, tozları bilirsiniz. Tam bir bakteri yuvası. Unotron isimli bir firma tam bu sorunu çözen bir klavye çıkarmış. Yazıyı tam incelemedim ama belki bulaşık makinasına da koyulabiliyordur.

Diş macunu sıkacağı
attachment.php


Genelde beraber yaşamaya başlayan çiftlerin en büyük kavgasıdır diş macunu ve macunun sıkıldığı yer. Çiftlerden biri macunu eline geldiği gibi sıkıyorsa ve diğeri de kafayı "macunu en dipten sıkmalıyım" a takmışsa , gelsin kavgalar... Biz çift olarak çözümü şu yeni sert plastikten tüpleri tercih etmekte bulduk. Kim neresinden sıkarsa sıksın tüp sert olduğundan formu bozulmuyor. Ama solda resimde gördüğünüz sevimli tasarım da işe yarar cinsten."Liposuction" isimli bu tasarım tüpün içinde kalmış macunu tamamen sıkmanızı sağlıyor

Laserli bilardo sopası
attachment.php


Bilardo oynarken, topun neresine vurduğunuz önemlidir. Bir zamanlar bilardo oynarken, falso verme, çektirme gibi şeylerle çok uğraşırdım, hatta nasıl vurmam gerektiğini bilirdim fakat yine de doğru dürüst vuramazdım. Bu bilardo sopası olsaydı çok bir şey değişir miydi bilemiyorum ama yine de güzel bir ürün.

Gecenizi aydınlatın!
attachment.php


Bu terlikler sayesinde gece yataktan kalkmanız gerektiğinde uyku sersemi elektrik düğmesini bulmanıza gerek kalmıyor. Çünkü bu terlikler karanlığı fark eden sensorleri sayesinde etrafa ışık saçıyor. Gecenin karanlığında yatağın ayağına, sağda soldaki eşyalara çarpmaya paydos!

El kullanmadan şemsiye
attachment.php


Elinizi kullanmadan taşıyabileceğiniz bir şemsiye. Birkaç kez elim doluyken gerçekten böyle bir şeye ih tiyaç duydum. Mesala eşinizin elini tutuyorsunuz, diğer elinizde çanta. Süper.

Philips'den bebekliler için faydalı bir cihaz
attachment.php


Küçük çocuğunuz veya bebeğiniz için güzel bir çözüm. İçerisine kısa mesajınızı adresinizi vs'yi kaydediyorsunuz. Birisi bu anahatarlığın düğmesine bastığında mesajı dinleyene anlatıyor. Çocuğunuzu bulan kişi buraya basarak size ulaşabiliyor. Philips'den.
 
Geri
Üst