EpiDerm Lazer Epilasyon

M

Misafir

Forum Okuru
EpiDerm Lazer Epilasyon
epiderm şikayet epiderm yorum lazer şikayet lazer yorum var
EpiDerm Lazer Epilasyon
Epiderm uzman doktorlar tarafından kurulan, 1993'den beri tıbbın çeşitli alanlarında hizmet veren, köklü bir sağlık kuruluşu olan Kadıoğlu Sağlık Hizmetlerinin bünyesindedir. Epiderm Lazer Epilasyon kuruluşundan itibaren sadece ve sadece lazer epilasyon uygulanan, tüm ekibin ve sistemin tek bir konuya ( epilasyon ) odaklandığı ve uzmanlaştığı kuruluştur.


Epiderm son teknoloji Amerikan FDA onaylı CYNOSURE Apogee 5500 Elite Lazer Epilasyon sistemi kullanmaktadır; insan sağlığına zararı olmayan güvenilir ve etkili lazer epilasyon sistemi (Alexandrite laser) olduğu FDA tarafından bilimsel olarak belgelenmiştir.

Dijital spektrofotometre nedir ve ne işe yarar:
Yeni geliştirilen dijital spektrofotometre cihazları ile rakamsal ölçüm yapılabilmekte; göz ile saptanamayan faktörler hesaplanarak epilasyon için uygulanacak doz belirlenmektedir. Bu sayede cildin zaman içinde hızla değişen yapısına uygun dozlar kullanılarak lazer epilasyonun her seansında maksimum etki ve minimum risk ile epilasyon uygulaması yapılabilmektedir. Lazer epilasyonda cihaz markası önemlidir; fakat daha da önemli olan uygulanan protokoller, yaklaşım, tecrübe ve niyettir.
 
Ben epiderm' e gittim. Zaten tavsiye üzerine gitmiştim ve çok memnun kaldım. Gerek yaklaşımları, gerek deneyim, gerek hijyen açısından olsun benden tam not aldı. Doktor kontrolünde epilasyon yapmayan merkezlerden uzak durun derim. Burada doktor kontrolünde , hastane ortamında epilasyon yaptırdım. Hiç sorun yaşamadım
 
Geri
Üst