Erkekler ne ister erkekler neden aldatır ?

Uzman SühaN

Administrator
Erkekler ne ister erkekler neden aldatır ?
Aldatma konusu hakkın da bir çok yazı okudum ,fakat daha hiç bir şahsın neden aldattığına dair bir sonuca varamadım. İnsan neden aldatır , yada aldatmanın nedeni varmıdır ?

Bana göre insan nedenli veya nedensiz aldatabiliyor.. En çok aldatılan kadınlar genelde fazla üstünlük sağlayan özelliklere sahip olanlar. Erkeklerin aldatma nedenleri genelde ,cinsel tatminsizlik yada duygusal açlıktan kaynaklanmaktadır. Peki tüm beklentileri karşılanan erkek neden aldatıyor ? Bir kadın olarak gerçekten çok merak ediyorum .



erkekler neden aldatır.jpg

Aldatma konusunu , biraz kadınlar üzerin den ele alıcam ve şartalara alacağım yorumlara göre sonuca varacağımı düşünüyorum. Bazı kadınlar vardır güzellikleri emsaldir. Fakat akılları kıttır .Bazı kadınlar vardır çirkindir lakin zeka düzeyleri yüksektir. Bazı kadınlar vardır çok maharetlidir , bazıları ise ne yaptığı yenir ne verdiği içilir ? Olumsuz özelliklere sahip olan kadınların her zaman daha şanslı olduğu kanaatini taşıyoruz .Bu durum kadınlar arasın da kıskançlığa bile neden oluyor .İki farklı özelliklere sahip bayanlar üzerinden konuyu örneklerle inceleyelim.

* Ayşe asaleti olmayan , sıradan bir Ailenin kızı , orta halli bir aileden geliyor. Eğitim durumu ilkokul mezunu , Bu kız çok zengin ve asil bir Aileye gelin gidiyor .Boylu ,poslu orta halli güzellikte .Ayşe ile ilgili dedikodu ve kıskançlık babın da olumsuz konuşmalar yapılıyor. Ayşe ev idaresi konusun da zayıf ve eğitimsiz olduğu için de çocuklarını beklenen düzeyde haliyle eğitemiyor. Ayşenin evlilik hayatı , bir eli yağda , bir eli balda misali . Kocasının ona nazarı , tüm kadınların cenaze namazını kıldım emsalinde. Kocasının gözü ayşeden başkasını kısaca görmüyor ve büyük sadakatle ayşesine bağlı .*

*Birde fatma hanım var , asil Aileden gelen, güzel, zeki, maharetli .Havada uçan kuşun örneğini çıkaran, mutfağın da harika lezzetler yaratan fatma hanım ayrıca eğitimli biri. Fatma hanımın karekteristik özellikleri , duruşu o kadar baskınki , çevresi tarafın dan hayranlıkla takdir ediliyor. Bir çok erkek eşinin fatma hanım gibi olmasını diliyor ve hayal ediyor. Fatma hanım eşine büyük bir aşk ve sadakatlede bağlı. Kısaca fatma hanım mükkemmel ve imrenilecek biri .Sizce eşinin gözün de fatma hanım nasıl biri ? Eşinin gözün de fatma hanım dünyada eşi benzeri olmayan biri .Fakat fatma hanımın eşi yinede fatma hanımı aldatıyor .

Sizce neden aldatıyor dersiniz ? Duygusal tatminsizlikten mi , cinsel tatminsizliktenmi ? Hep soruyorlar ya kadınlar ne ister diye ? Şimdi soruyorum , erkekler ne ister diye ?

Yukardaki örneklere baktığımız da aldatma nın görünen ve görünmeyen nedenleri var. Her 10 kadından 8 i mutlaka aldatılıyor. Aldatılan kadınların çoğuda donanımlı ,güçlü ve güzel olanlar. Çok fazla olumlu özelliğe sahip kadının eşi olmak her ne kadar gurur verici olsada , bazı erkekler bu durumu sindiremiyor .

Erkeklerin aldatma öykülerine baktığımız da kimi cinsel açlıktan , kimi duygusal boşluktan kaynaklandığını söylüyor. Cinsel ilişkide erkeğin beklentilerinin karşılanmaması , cinsel uyumsuzluk aldatma nın nedenlerin den biri.
Duygusal açlıktan ötürü aldatan erkeklerin bahanesi eşlerinin ilgisiz olması. Genelde çocuklu çiftler bu tür aldatma daha sık oluyor.Bir diğer aldatma nedeni kadının ev işlerin de ve çocuk yetiştirmede başarısız olması. Bunun tersi durumda mümkün. Bazı erkekler eşlerinin aşırı derece de titiz olmasın dan rahatsızlık duyarlar.

Erkeklerin kadınlar da aradığı özellikler den biri genelde dış görünümdür. Kadının güzel ve bakımlı olması, şık olması güzel kokması erkeklerin olmazsa olmaz kritelerinden biri. Çocukları olan kadınlar gün boyu sürekli koşuşturur. Yemekti , çamaşırdı ,ütüydü derken kadın yorgun bezgin bir haldedir. Üstü başı perişan ve ter kokmaktadır. Bu erkekler için itici bu durumdur. Hele kadın birde sigara içiyorsa , üzerinde ki kıyafetlerle yatağa giriyorsa erkeğin karısından tiksinmesi olağan olur. İster kadın olsun ister erkek olsun her iki cinsinde temiz ve bakımlı olması gerekir.

Aldatma sadece erkeklere has bir durum değildir , kadınlar da aldatabiliyor. Nedeni olsun veya olmasın , hiç bir durum da kabullenilecek bir olgu değildir. Her iki cinside derinden etkileyip tramva oluşturabilir. Aldatma eğilimi olan çiftlerin birbirleriyle oturup beklentilerini konuşması gerekir. Evliliğinizde zayıf ve sorunlu tarafları irdeleyin ve çözmeye çalışın .Nedenler değişmedikçe sonuçların değişmiyeceğini unutmayın.



Bu konuya dair fikirlerinizi , yorumlarınızı bizlerle lütfen paylaşın..
 
Son düzenleme:
Benim bir kadından beklentim.Öncelikle dış görünüş önemlidir. Bakımlı güzel olması şart. Güzellik tek başına bir şey ifade etmez. Kadının kıvrak zekaya sahip olması gerekir. Sürekli ağlayan kadınıda sevmem. Kadın dediğin güçlü olucak. Ciddi kadınlara çok ilgi duyuyorum. Çok iyi yemek yapıcak. Evi tek başına çekip çeviricek benden bir şey istemiycek.Benden istediği tek şey para olsun. Spontan kadınları severim yani akışına göre hareket edenleri :) Ayrıca çok iyi araba kullanıcak. Yaptığı her işte başarı olucak ve herkes onu parmakla göstericek. Yapmacıktan uzak hareketler sergilemesinide isterim. Sürekli bakımlı olsun. Bana hergün süprizler yapsın. Annemle yaşıyorum evlenince annemde benimle yaşayacak. İnançlı olması en büyük isteğim. Amma çok şey istiyormuşum. Bu özelliklerde biri ancak cennette olur. Henüz bekarım ve bu kriterlere sahip olan biri varsa yazsın .
 
benim aradığım özellik Allah korkusu olsun güzel olsun vicdanlı olsun beni ve herkesi yönetecek derecede akıllı olsun.
 
aldatmayan varmıdır hekes aldatıyor kadını erkeği evlisi bekarı bunun ayrımı yokkk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Allah ıslah etsin bu tür eylemlerle yuvasını bozanlara . Aldatma olayı sadece evlilikte olmuyorki. Daha sevgiliyken flört dönemindeyken aldatma oluyor. Aldatan aslında kendini aldatıyor karşısındakini değil ;)
 
ben 4 aylık hamileyken eşimin beni aldattığını öğrendim. aslında hiç belli etmedi aklıma beni aldatacağıda gelmezdi. cep telefonunu sürekli saklaması şüphe uyandırdı birde telefonuna şifre koyması daha çok kıllandırdı. birgün telefonunu istedim ve şifreyi kaldırmasını söyledim başta karşı çıktı eğer şifreyi kaldırmazsa ayrılacağımı söyledim. tabi ayrılma fikrim yalan sadece korkutmak için. şifreyi kaldırdı elime aldım telefonu kadınla yazışmasını gördüm benim için çok büyük yıkım oldu onun yüzünden hamileliğim boyunca hep huzursuz oldum şimdi aramız iyi ama hep aklımda acaba korkusu var ben bunu aklımdan çıkaramıyorum güvenemiyorum
 
ben 4 aylık hamileyken eşimin beni aldattığını öğrendim. aslında hiç belli etmedi aklıma beni aldatacağıda gelmezdi. cep telefonunu sürekli saklaması şüphe uyandırdı birde telefonuna şifre koyması daha çok kıllandırdı. birgün telefonunu istedim ve şifreyi kaldırmasını söyledim başta karşı çıktı eğer şifreyi kaldırmazsa ayrılacağımı söyledim. tabi ayrılma fikrim yalan sadece korkutmak için. şifreyi kaldırdı elime aldım telefonu kadınla yazışmasını gördüm benim için çok büyük yıkım oldu onun yüzünden hamileliğim boyunca hep huzursuz oldum şimdi aramız iyi ama hep aklımda acaba korkusu var ben bunu aklımdan çıkaramıyorum güvenemiyorum

Çok zor bir durum.Allah ve aklın mantığın yardımcı olsun inşallah. Günümüzde en çok telefon uygulamalarıyla ve sosyal medya üzerinden aldatmak çığ gibi büyüyor. Şu evli barklı çoluk çocuklu kadınların ne işi var böyle yerlerde anlamıyorum.Oturun çoluk çocuğunuzla evinizle ilgilenin. Her kadının elinde telefon. Evleri afedersiniz b.k götürüyor sorumluluk deseniz yok. Allah ıslah etsin.Sizin akibetiniz ne oldu acaba merak ediyorum.Şayet yorumu görürseniz durumunuz hakkında bilgi verin lütfen
 
Benim arkadaşımda aldatıldı.Arkadaşım whatsapp tan yazışmalarnı görmüş. Eşini yakından takip etmek için pc den whatsaaba bakmış.Ne konuştuklarını nereye gittiklerini anlık bilmiş.Sonra görüşmelerin ekran kaydını almış .Eşi aldattığını inkar edince görüntüleri göstermiş. Boşanmanın eşiğine geldiler ama boşanmadılar.Biz kadınlar sezgisel olarak her şeyin farkındayız .Erkeğin aldatıp aldatmadığını mutlaka anlarız.
 
Geri
Üst