Erkeklere Kurulmaması Gereken 10 Cümle

PaSikA

Yeni Üye
Üye
Erkeklere Kurulmaması Gereken 10 Cümle
özel isimli cümleler
Kızlar ilişkinizde açık olmak bazende çok doğru değil çünkü erkeklere aklınıza gelen her şeyi söylemeniz ilişkiye zarar verebilir... Bazen söylediğiniz bir şey onları ekşitebilir kırabilir ve sizden uzaklaştırabilir...

İşte bir erkeğe söylerken bir daha düşünmeniz gereken 10 şey!



1) "Eski sevgilim ya da eşimde aynen böyle aynı şeyleri yapardı!"
Erkekler kadınlara göre bazı konularda hassas değillermiş gibilerse de karşılaştırılmaktan asla hoşlanmazlar ve eskiler hakkında bir şey duymak istemezler. Eski sevgilinizle yaşadıklarınızı kendinize saklayın.


2) "Ayşe hamile ...Shhhh"
¤¤¤ and the City'deki Carrie'nin Aidan'a Miranda'nın hamile olduğunu söylemesini ancak bunu Steve'e anlatmamasını istemesini hatırlayın. Erkek arkadaşınız bu tür konularla ilgili değilse gerçekten duymak istemiyordur. Sizin hastalık ve sıkıntılarınızın yanında onları da duymak istemeyebilirler.


3) "Evlendiğimizde veya çocuğumuz olduğunda..."
Her kadının doğal isteği evlilik veya çocuk sahibi olmak.. Ancak bu isteiği ilişkinin hemen başında dile getirmek karşınızdakini korkutabilir. İlişkinizin ilerleyen dönemlerinde doğru zamanda söylemeye dikkat edin.


4) "Sence o güzel mi?"
Erkek arkadaşınıza onu yalan söylemeye yöneltecek zor durumda bırakacak bu tür sorular sormayın. Eğer 'evet' derse üzülüp kıskanırsınız. Bu cevabı 'benden daha mı güzel' sorusu takip edecek ve belki alacağınız cevap sizi tatmin etmeyecek. Güzelse de siz onun yalancı olduğunu düşüneceksiniz. İyisi mi bu tür sorulardan uzak durun.


5) "İyiyim" ya da "Boşver"
Uzun bir süre konuşmasanız da yüzünüz herşeyi anlatır. Erkek arkadaşınız size 'iyi misin her şey yolunda mı' diye sorduğunda ona güzellikle gerçekten ne hissettiğinizi söyleyin. Pasif-agresif tutumlar yeni problemler yaratmaktan başka işe yaramaz.


6) "Sadece bir seferlik izin veriyorum"
Erkekler zaman zaman kendi aralarında eğlenmek ¤¤¤¤ dışında fubol konuşmak iğrenç şakalar yapmak isterler. Onlardan sürekli kız gibi davranmasını bekleyemezsiniz. Ona hissettirmeden belirli sınırlarda arkadaşlarıyla görüşmelerine izin verin.


7) "Her şeyi bir kere deneyeceğim!"
Onun yaptığı her şeyi deneme iddianızda ısrarlı olmayın onun da sizden biraz farkı olduğunu sizin ona ihtiyacınız olduğunu bilmeye ihtiyacı var. Erkeklerin yaptığı kadınların yapamadığı şeyler de olmalı değil mi?


8) "İyi olduğundan emin misin?"
Evet cevabını aldığınız halde sürekli bu cümleyi tekrar tekrar sormanız onu bunaltır. Bazen sevgiliniz sakin olmak isteyebilir. Erkeklerin de kendilerini yorgun depresif hisettikleri kötü günleri olabilir. Onlar da insan! Kendisi size anlatmak isteyinceye kadar onu zorlamayın. Anlattığında da asla 'sen böylesin' şeklinde yargılayıcı cevaplar vermeyin.


9) "Vücudumu ya da vücudunu beğenmiyorum"
Eğer çekici olmadığınızı düşünüyorsanız bunu tekrar tekrar sevgilinize söylemeyin. Sizden soğumasına neden olabilirsiniz. Aynı şekilde ona da bu tür şeyler söylemeyin. Kadınlar gibi erkeklerin de vücutlarıyla ilgi öz güvene ihtiyaçları vardır.


10) "Annenden nefret ediyorum"
Annesi kadar arkadaşları babası hatta köpeğinden bile nefret ettiğinizi söylemeyin. Eğer gerçekten birini veya bir şeyi seviyorsa ondan nefret ettiğinizi söylemeyin. Gerçekten hoşlanmadığınız kişilerle nadiren görüşmek için kendi programınıza ufak bir ayarlama yapabilirsiniz. Aşık olduğunuz kişiyi yargılarken ona karşı dürüst olun. Eğer annesiyle sizin aranızda seçim yapması gerekirse her zaman kaybedecek olan siz olursunuz.
 
Geri
Üst