Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Ce: Erken Gebelik Belirtileri

arkadaşlar bende hamileyim size bendeki degişimlerimden bahsedeyim öncelikle gögüslerde sertleşme mide bulantıları yani önce çok sevdiginiz yiyeceklerin kötü kokması uyku bozuklugu ani sitres baş dönmesi kaşta ve kipriklerde dökülme ciltte lekelenmeler kasık agrıları çok ca tuvalete gitmelergimi belirtiler çok...çok istiyordum en sonunda melegime kavuşacam.işl.allahım herkese yaşatsın bu duyguyu işalah.

Canım benim hayırlı olsun hamileliğin, Allah hayırlı doğumlar nasip etsin herşeyden önce. Paylaştığın bilgiler için de teşekkürler, herkesi bilgilendirdiğin için sağol canım.
 
Ce: Erken Gebelik Belirtileri

kızlar 2 hamişlik geçirdim birisi yaklaşık 6 ay öncekiydi..biraz kısa sürdü(boş gebelikti 3 aylıkken kürtaj oldum)oğluşumu anlatayım..
inanılmaz derecede belimde bir agrı vardı..doymak bilmiyordum..normalde çok iştahsız biriyimdir ama bi türlü doymuyordum..ve belki günün 8-9 saati uyanıktım devamlı uyuyordum..bide ben üste görürüm..yani hamişim ama o ay adet görüürüm..diğer ay adet görmem dr.gittiğimde bebek 7-8 haftalık olur..yani kızlar adet görseniz bile hamiş olabilirsiniz benim gibi.o yüzden korunmuyorsanız ilaç felan veya hamişliği etkileyebilecek bişey yapmayın dikkat edin deri..allah isteyen herkeze nasip etsin..bende çok hasret cektim..ewliliğimin 4.senesi oğlumu kucağıma aldım..beklemnin ve hasterin ne olduğunu çok iyi bilirim..allah herkeze hayırlı,ömürlü,sağlıklı ve bol iştahlı ewlatlar versin...

Canım boş gebelik için üzüldüm, hayırlısı olsun hakkında.

Verdiğin bilgiler için de teşekkürler. İyi dileklerin için de :)
 
Ce: Erken Gebelik Belirtileri

canım sormak istediğim boş gebelikte aynı gebelik belirtilerimi veriyo yani nasıl anladın
 
Ce: Erken Gebelik Belirtileri

Arkadaşlar birşey soracağım. Hamile kaldıktan kaç gün sonra yapılan kan testi pozitif sonuç verir bilen var mı?
 
Ce: Erken Gebelik Belirtileri

Arkadaşlar muhtemel cinsel ilişkiden 10 gün sonra kan testi yaptırarak gebelik tespitinde bulunan arkadaşlarım var. Ancak doktorlar olası hayal kırıklıklarını önlemek ve kesin tanı için gebelik testlerinin her türlüsünde regl gecikmesinin beklenmesinin daha doğru olacağını söylüyorlar. Ki bence de haklılar.
 
Ce: Erken Gebelik Belirtileri

benim yaşadığım ilk belirtiler yiyeceklere karşı duyduğum hassasiyetti reglim gecikmedende yemek kokusundan midem bulanırdı. hatta son hamileliğimde acayip pilav yemek istiyordum hamile olduğumu bilmiyordum reglimde gecikmemişti. Ayrıca normal zamanda pilav asla yemem :) zaten anneler hissedebiliyor bence hamile olup olmadığını...
 
Cevap: Erken Gebelik Belirtileri

Selam arkadaşlar, foruma bugün üye oldum. Ama daha önce de okumuştum burada yazılanları. Reglime 1-2 gün kala hamile olduğumu bugün öğrendim. 1 yildir evliyim. Aslinda hissediyordum bu ay bir değişiklik olduğunu, benim için çok sürpriz olmadi. Bendeki belirtileri sizlerle paylaşmak istedim. Sevgiler...
Bacaklarımda, burnumda ve ayağımın altında kaşıntı (ayağımın altinda yanma)
Ayağımda bıçak saplanması gibi batma
Şüpheli ilişkiden 10 gün sonra, Önce sol kasığımda iğne batması gibi batma, ertesi gün sağ kasığımda ağrı.
Özellikle sol göğsümde ağrı, adetime 10 gün filan varken başladı.
Adetime 4-5 gün varken göğüs uçlarımda acı.
Adetime 6-7 gün varken lekelenme, pembe 1-2 damla, 2 gün üst üste.
Mide bulantısı, şüpheli ilişkiden 1 hafta kadar sonra başladı, gün boyu.
Kirpik karışması, alt kirpiklerim çarpraz çarpraz duruyor.
Baş dönmesi, adet günümden 10-11 gün önce.
Adetime 2-3 gün kala adet olacakmışım gibi alt karın bölgemde ağrı ve dolgunluk hissi, göğüs uçlarimda acima.
En başından beri uyuma isteği, adetime 1 hafta kadar varken yorgunluk, halsizlik.
Çok fazla gaz.
Mide yanması.
Stres.
Sol elimde çekilme, ağrı.
Ayaklarımda üşüme.
Çok rüya gördüm.
Akıntım çok arttı, hatta jinekolog bile muayene sırasında söyledi, adetime 6 gün vardı.
Ağzımda kuruluk. Hatta ağız kokusu.
Burnumun üstünde kaşıntı.
 
Cevap: Erken Gebelik Belirtileri

Merhaba arkadaşlar ,
Ben yeni üye oldum .Ama inanın bana yazılarınızı okuduğumda her satırda kendimde n bişeyler buldum.. Ama en çok merak ettiğim adet görüpde hamile olanlar ... bu nasıl oluyor bana bu konuda bilgisi olan biri yardımcı olabilirmi? Benimde içimde şu anda bir şüphe var acaba mı diye? Ama doktora gitmekden ve hep olumsuz cevap almakdan artık çok yoruldum ....Belirtileri neler ... adet aynen diğerlerindeki gibi normal zamanda ve normal mi geliyor ( azyada çok)... Yardımlarınızı bekliyorum ....Şimdiden herkeze teşekkürler ..:melek:
 
Geri
Üst