Rüyamda doğuruyordum rüyada doğurmak Erkut:

nurdan_

Hamiş Melek
Rüyamda doğuruyordum rüyada doğurmak Erkut:
slm kızlar
Bu gece çok garip bir rüya gördüm 9 haftalık hamileyim bebeğimi doğurduğumu gördüm küçücük simsiyah saçları,iri çekik siyah gözlü bir oğlum oldu.Rüyamda bebek beklenenden çok erken geldi.bir tane zıbını vardı mavi hemen onu giydiriyorum abimler falan gidip bebek takımı alıyorlar herşey masmavi bütün kıyafetleri.sıra isim koymaya geliyor biz eşimle kız olursa zeynep naz erkek olursa kadir efe diye planladık hep hala da öle isim koymaya geliyorlar kadir efe diyoruz biz oradan biri çıkıyor hayır onun adı zatan var o adınla geldi bilmiyormusun diyor onun adı ERKUT diyor ve bebeğin adı erkut olarak kalıyor.anlamına baktım tekrar şaşırdım çok güzel bir anlamı var çünkü ERKUT:
Güçlü, dayanıklı erkek. 2. Mübarek insan, kutlu insan. demek sizce bu rüyanın anlamı ne kızlar...
 
canım ruyanı dıledım.bende cok ruya gorurum.bende ruyamda bır adam oglumun mucahıt olması ıstıoyordu koymadım nedense .neden koymadıgımda bılmıyorum .ısım guzel .sana kalmıs bısey ben koy derım .allah ruyanı hayra cıkarsın.
 
Valla nurdan, hayır olsun diyorum. Çünkü rüya yorumlamaktan hiç anlamam. İstersen bilgisine ve imanına güvendiğin bir hocaya danış, sana birşeyler söyleyecektir. Yalnız naçizane söyleyebileceğim şey, güzel anlamlı isim koymanın gerektiği. Hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum sana :tik:
 
Geri
Üst