Eşimle kavga ettim sonra barıştım eniştem altınlarımın parasını aldı vermiyor

selinöz

Yeni Üye
Üye
Eşimle kavga ettim sonra barıştım eniştem altınlarımın parasını aldı vermiyor
merhaba bayanlar ben sayfada yeniyim şöyle bir sorunum var sizin fikirlerinizi alayım dedim.ben 3,4 ay önce kadar eşimle boşanmanın eşiğine geldik biz kaçarak evlendik ama evlendikten sonra eşim benim ailemin çıkardığı sorunlardan vs vs bi takım kafasında kurduğu düşüncelerden benden soğumuştu kötü davranıyordu ben daha fazla dayanamayıp şehir değiştirdim kocamdan kaçtım bi arkadaşıma sığındım sonra benim ailem ve eşim beni aramaya koyuldular 1,2 hafta sonra yerimi öğrendiler ama ben eşime çok kıZgındım ailemi tercih ettikçe ondan boşanmayı kafama koymuştum o zamanlar neyse ablam ve eniştem beni almaya geldi aldılar onların yaşadığı yere gittik ama ben psikolojikten alt üst olmuşum kimseyle konuşmuyorum yemiyorum içmiyorum çokkötü durumdaydım ablama bırakmıştım herşeyi ablam benim altınlarımı bileziklerimi yüzüğüme kadar herşeyimi aldı ve sattı

ben istemedim ama aklıma girdi sattırdı. Eşim defalarca aramış ağlamış özür dilemiş hiçbirini söylemediler eniştem ona küfür edip onun enişteme yazdığı küfür mesajlarını okutup beni ondan soğuttular bigün arama şansım oldu ve konuştuk ablam ve eniştem böyle davranınca ben işkillendim bu arş büyün param eniştemde bebem öğrendim ki eniştem o parayla tütün almış tütün parası gelince geriverecekmiş falan ama vermedi avukat tutmuştuk feragat ettiğim halde eniştem o parayıavukaata verdiğini söyleyip bana 5 kuruş vermedi biz eşimle barıştık tabi ama valizim falan ablamda kaldı eniştem ne harcadığı paraları nede valizlerimi yollamadı eşime küfürler atıyor huzur bozmak için bende inat haline getirdim o altınları alamasam bil en azından valizimi almak istiyorum eşim askerde şuan onun yanına gidip bişi yapamıcağını elinin kolunun bağlı olduğunu bildiği için onu tahrik ediyor benimde gidip alamıycağımı biliyor çünkü çok uzak bana polise yada avukata başvurmalımıyım sizce
 
Selamlar Selinöz,

Yani kendi ellerinizle altınlarınızı vermişsiniz. Alan razı satan razı durumda mahkeme avukat buna ne yapabilecek ki hiç birşey yapamazsınız. Yuh olsun ablanıza yani benim bildiğim insanlar evlilik kurtarmak için elinden geleni yapar ablanız iyi girmiş aklınıza. Yani işiniz baya zor durumu eşinize anlatmanız gerekiyor haklı iken haksız duruma düşmüşsünüz eşiniz kabul ettiğine göre artık eşinizin sürekli olarak başınıza kalkacağı birşey var. Şimdi hem onun ailesi tarafından kendisine yapılacak baskılar, hemde maruz kalacağınız bir çok söz laf olacak bu durum kesinlikle böyle olur.

İyilikle almaya çalışın paranızı olay gayet karışık ama eniştenizde harbi şeref yoksunuymuş, kapısına gelen baldızına böyle mi yapılırmış Ahhh ahh para işte gözü kor olsun herkesi herkese düşürüyor yapacak bişey yok gibi görünsede dediğim gibi işi iyilikle halletmeye çalışın dediğim gibi işi avukat mahkeme biraz zor çözer gibi görünsede şikayetçi olabilirsiniz. Kapılarına bi polis gelsin onların bi alsınlar bakim eniştenizi karakola bi mahkeme olayını bi hissettin belki de tutuşur parayı verir bilemiyorum.

Allah yardımcınız olsun.
 
Son düzenleme:
Merhaba, Allah kimseyi evlatla kardeşler sınamasın. Bu dönemde insan babasına bile güvenmiyor. Gerçekten içinden çıkılmaz zor durumlar yaşamışsınız. Mutlaka bir avukat tutun diyecem de gerçi elinizde somut delillerde yok bu durum nasıl ispat olunur kestiremiyorum. Ablanızla konuşmayı deneyin belki biraz vicdanı varsa yola gelir kocasını ikna eder size ait olanları da geri verir. Allah yardımcınız olsun inşallah.
 
Geri
Üst