Eşinize hamile olduğunuzu söylemenin eğlenceli yolları

Uzman SühaN

Administrator
Eşinize hamile olduğunuzu söylemenin eğlenceli yolları
Çift olarak bebeğinizin olmasını istiyorsunuz . Regl döneminizde gecikme oldu ve hamilelik testi olumlu bir sonuç gösterdi. Hamile olduğunuzu öğrenmek, şimdiye kadar yaşayacağınız en büyük heyecanlardan biridir ve bu nedenle bu mutlu haberi eşinizle paylaşmak isteyeceksiniz. “Hamileyim!” Diye bağırmak sık görülen bir tepkidir. Ancak bazı çiftler biraz daha eğlenmeyi tercih ediyor. Peki siz eşinize hamile olduğunuzu nasıl söylemek istersiniz ? Bu güzel haberi ifşa etmenin sayısız yolu var. Melekler Mekanı olarak , eşinize bu haberi vermenin harika yollarından bazılarını paylaşıyoruz. Bebek müjdesi yazıları , bebek haberi verme sözleri, tüm detaylar yazımızın devamın da .



aileye hamile olduğunuzu söylemenin yaratıcı yolları.jpg




Hamile olduğunuzu keşfetmenin heyecanını - ister ilk ister beşinci hamileliğiniz olsun - gizlemek zordur. Anne adayları eşleri , Aileleri ve arkadaşları için bir duyuru yapmak için haberi yeterince uzun tutmaz. Bazı çiftler bu haberi vermek için uzun yıllar beklediler ve bu haberi şaşırtıcı bir süpriz eşliğinde vermek için sabırsızlanıyorlar. İşte sizler için derlediğim şaşırtıcı ve bir o kadarda eğlenceli hamile olduğunuzu söylemenin eğlenceli yolları !


İlk çocuğunuzsa, kocanızın baba olarak öğreneceği ve yapacağı çok şey var. Bir baba olarak yeni rolünde kendisine yardımcı olacak bir rehber kitap alın ve ona hediye edin.

Özel haberi duyurmanın en güzel yollarından biri, şık bir restoranda akşam yemeği rezervasyonları yaptırmak ve mutfak çalışanlarından eşinizin tatlı tabağına çikolata ya da meyve püresinde "tebrikler" yazmasını istemek. Eğer hamilelik planı varsa, mesajın arkasındaki nedeni çabucak anlayabilir.


Bir aile fotoğrafı çektirmeyi planlayın ve “peynir söylemek” yerine son çekimlerden birinde fotoğrafçıya “ Ayşe (isim ne ise ) hamile” deyin! Şimdi herkesin tepkilerinin resmini çekeceksiniz.


Bir kumbara alın . Tasarruf etmek için dokuz ayımız var!” Yazan bir not bile bırakabilirsiniz.


Evcil hayvanınızın bunu duyurmasına izin verin.Mesajı evcil hayvanınızın tasmasına ekleyin.


Resim çerçevelerinizin olduğu yere boş bir çerçeve koyun. Çerçevenin içine, “resim yakında gelecek” yazan bir not yazın.


Eşinizin ayakkabısının içine gebelik testinizi bırakabilirsiniz.


“Hamileyim” tişörtü giyin. Hamileliğinizi ilan eden bir tişört giyin ve kocanızın ne kadar sürede dikkatini çekeceğini görün!



eşe hamile olduğunuzu söylemenin eğlenceli yolları.jpg



Bir hediye kutusunun içine emzik koyun ve eşinize bu hediyeyi verin.


Eşinizin hazır olması gereken her şeyi bir kutu ile doldurun, anne-baba statüsünü ilan eden bir tişörtden yardımcı kitaplara ve emziklere kadar.



Bir kara tahtaya hamile olduğunuzu gösteren resim çizin . Biraz yaratıcı olun. Heyecan verici haberi bir bebek, ilgili eşyalar veya doğum tarihini ve bitiş tarihini çizerek duyurun.

Hamileliğinizi balonlarla açığa çıkarmak için çeşitli yaratıcı yöntemler kullanabilirsiniz. Mesajı bir balonun üzerine yazın ve gardırobunun içine asın ya da 5 balonun üzerine Bebek kelimesinin harflerini yazın ve onları kocanızın görmesi için evinizde birkaç yere asın.


İlk hamileliğiniz değilse, mesajı çocuğunuzla birlikte eşinize gönderebilirsiniz. Çocuğunuza kardeşim oluyor yazılı bir tişört giydirin.


Eşiniz sizden su veya meyve suyu istediğinde biberonla servis edin.


Her ne kadar eski moda görünse de, “Yakında baba olacaksın” mesajını bir şişeye koyun ve kolayca görebileceği bir yerde saklayın.




hamile olduğunuzu söylemek süpriz.jpg





Esine hamile oldugunu söyleme sürprizi



Karnınıza, “İçeride bebek”, “Yakında geliyor” veya “Siz bir babasınız” gibi bir not yazın. Mesajı fark ettiği anda kendinden geçmiş olacak.


Bu iyi haberi paylaşmak için geleneksel ama eğlenceli bir yoldur. Mesajı aynaya yazmak için rujunuzu kullanabilirsiniz. Mesajla olabildiğince yaratıcı olun.

Bir sepet alın, minderler, küçük tişörtler ve ayakkabılar gibi tüm bebek eşyalarını içine koyun ve süsleyin. Babası eve geldiğinde, kesinlikle bu değişikliği farkedecek.

Aileye hamile olduğunu söylemek duyurmak ayrı bir heyecan . Bunu güzel bir süprizle Ailenize duyurabilirsiniz. Aile fertlerini evinize davet edin . Yemek masasına boş bir tabak içine biberon koyun. Bebeğimize rezerve edilmiştir diye not yazın.




bebek geliyor mesajı sürrizi.jpg






Hamilelik müjdesi hediyeleri



Baba adayları bu mutluluğu taçlandıracak ve hep anımsatacak hediye vermek isterler. Şık bir kolye , yüzük, esprili kişiye özel tişörtler, bileklikler, vs hediye edilebilir. Ayrıca Aile resimlerinden oluşan sözlü slaytlarda yapılabilir.





hamilelik müjdesi hediyeleri.jpg











baba oluyorsun hamilelik müjdesi.jpg


Bebek haberi verme sözleri



2 idik 3 olduk bu müjde herşeye değer. Dile benden ne dilersen bitanem.

Baba olacağımı duymak mükemmel bir duygu Seni seviyorum ömrüm.

2 canlıyım çok heyecanlıyım. Herkesin aynı heyecanı yaşamasını dilerim.

Bana dünyanın en değerli hediyesini verdin. Seni çok seviyorum kadınım.

Evimize yeni bir melek geliyor

Çok heyecanlıyım, baba olmanın böylesine mutluluk ve eşsiz bir duygu olabileceğini düşünmemiştim. İyiki varsın karıcım.

Bebek müjdesi yazıları

Eşim Benzerim Yoktu Benim. Eşimi buldum! Benzerimi Bekliyorum…


Onu beklemek; heyecan, mutluluk, merak, sabırsızlık, özlem…

Sonumuzu Merak Edenlere… Evli, Mutlu, Çocuklu…

İçimdeki melek; kanatlarını çırpıyor!

İçimde büyüyen; minicik eller, minicik ayaklar, ve minicik bir KALP var.


Sevgili okurlar siz hamilelik haberini eşinize nasıl verdiniz ? Güzel anlarınızı bizlerle yorum bölümünden paylaşabilirsiniz. Bu güzel duyguyu tüm ciflerin yaşaması dileği ile..
 
Geri
Üst