Eşinizin eski sevgilisi kız arkadaşı ararsa ne yaparsınız ?

L

louiz

Forum Okuru
Eşinizin eski sevgilisi kız arkadaşı ararsa ne yaparsınız ?
Eşinizin eski sevgilisi kız arkadaşı ararsa ne yaparsınız ? Evlendiniz ve baya önünüz açık dünya görüşü olarak okumuş kültürlü birisiniz. Aradan bir yıl geçti herşey çok ama çok güzel bigün kocanız 15 dakika bi kadınla konuşuyor ve soruyorsunuz hayatım kim aradı diye işte eski kız arkadaşım buse diyor ? Tepkiniz ne olur ? Benim başıma böyle bir durum geldi de ne yapacağımı bilemedim Hı tamam dedim geçiştirdim ama gece uyku girmedi gözüme ne oluyor kızlar kafamdan duman çıkıyor lütfen bi akıl verin bana ? Ya devam ederse, ,.ya görüşürlerse, ya da görüşüyorlar sa bunu nası kesmeliyim nası davranmalıyım ?
 
Arkadaş olsa neyse derim ama arayan eski sevgiliyse ne oluyor derim ve sorgularım.Sizin gibi kafamda kurmam direk eşimle konuşur duyduğum rahatsızlığı belirtirim. Şahısla konuşması halinde onu terkedeceğimi belirtirim. İnsanlar konuşa konuşa her problemi aşar diye düşünüyorum. Tabi eşin kanı bozuk değilse . Bu yüzden konuşmanızdaki kararlılığı net şekilde vurgulamaya çalışın. Herkesin karekteri değişik.Sizde eşinizin hangi dilden anlayacağını daha iyi bilirsiniz.
 
Olmiycak bir şey değil :) Şayet böyle bir durum söz konusu olursa eşimle önce konuşurum uyarırım .Gerekirse takip ederim.Telefonuna program yükler kiminle konuştuğunu öğrenirim . :D Ben eşimi kimseye kaptırmam
 
Geri
Üst