Eskiyen demliklerden saksı nasıl yapılır?

Uzman SühaN

Administrator
Eskiyen demliklerden saksı nasıl yapılır?
Bahar geldi balkon ve bahçeler için ummalı çalışmalar başladı.Bahçe ve balkon dekorasyonunun vazgeçilmez parçasıdır saksılar.İçinde harika rengarenk çiçekler yetiştirerek ortama cıvıltılı ve huzur veren bir ortam hazırlar.
Balkon ve bahçeleriniz için ekstra para harcamadan saksılar yerleştirmek istermisniz?

Biz Türk milleti olarak sürekli çay tüketiriz bu tüketimden ötürü demliklerimiz zamanla kalın kireç tabasıyla kaplanır bazen temizlenemez ve hoş bir görüntü oluşturmaz.Bu yüzden belli aralıklarla deforma olan demliklerimizi değişiriz.Şimdi kullanamadığınız ve çöpe atmaya hazırladığınız demliklerinizi balkon ve bahçelerinizde dekorasyon amaçlı kullanabilirsiniz.

caydanlik-saksi-yapimi.jpg



Evet sevgili hanımlar demliklerinize hiç bir müdahale gerekmeden saksı olarak kullanabilirsiniz.Lakin demliklerinizin dış yüzeyinde her hangi bir deformasyon var ise ;bunları kapatmak adına bir adet metale duyarlı yapıştırıcı ve üzerine yapıştırmak için kağıt seçeneklerini, fotoğrafları tercih edebilirsiniz.
 
Valla çok dekoratif duruyorlar harika bir fikir.Bundan sonra eskiyen demliklerimi atmıycam bu şekilde değerlendiricem .
 
balkon ve bahçelerde böyle otantik aksesuar kullanmaya bayılıyorum.Hem eski eşyalar değerleniyor hemde alana farklı bir görünüm kazandırıyor.Bende eski demlik ve tencerelerimi hep saksı olarak değerlendiririm .Gerçekten çok yaratıcı fikirler.
 
Geri
Üst