Evlilikte Yaş Farkı Meselesi

Evlilikte yaş farkı önemli değil.Önemli olan iletişim, beyinlerin uyuşması . Aynı yaşta olanlar genelde pek iyi anlaşamaz. Ama farklı yaş grubunda olanların iletişimi daha kuvvetli oluyor.
 
Dünyada. Bı. Gerçek. Varsa. Doğum. Ve. Olum. Insanlar. Neden. Bu. Sureyı. Başkalarının. Fıkırlerıne. Sozlerıne. Bakarak. Dıkkate. Alarak. Yasarlar. Hıç. Anlamam. 32. Yaşımdayım. 63. Yasında. 6. Yıldır. Beraber. Olduğum. Hayranlıkla. Sevgıyle. Saygı. Ile. Bırbırımze. Baktığımız. Bır. Ilışkımız. Var. Çokta. Mutluyum.baska. Bı. Erkek. Aklımdan. Bıle. Gecmıyo. Dukkatımı.cekmıyor.bence. Ikı. Insan. Bırbırını. Anlamayı. Başardıysa. Şans. Tır. Dıbıne. Kadar. Yasayın. Kızlar.
 
Bu anlamlı ve güzel yorumunuz için teşekkür ederiz. Maalesef her şeye bir ölçü bulmak hayatı kaçırmamıza neden oluyor. Başkası ne der diye düşünmek yerine şu kısacık hayatta önümüze baksak ve her anın tadını çıkarsak ne güzel olur. Evlilikte yaş gerçekten önemli değil yeterki aşk olsun, sevgi olsun saygı olsun . Birde ortak noktalar varsa dünyada cenneti yaşarsanız..
 
Geri
Üst