Fritöz Kullanıyor musunuz?

Bilge Gökçen

Yeni Üye
Üye
Fritöz Kullanıyor musunuz?
fritöz nasıl temizlenir fritöz tavsiye nasıl kullanılır fritoz nasil temizlenir temizliği
Melekler, fritöz kullanıyor musunuz?

Kullanıyorsanız memnun musunuz?
 
Ce: Fritöz Kullanıyor musunuz?

Aslında bende var ama hiç kullanmadım bilmiyorum bende kullanlardan yorum beklerim tavsiye ediyorlarmı?
 
Ce: Fritöz Kullanıyor musunuz?

bnde var olup eski kullananlardanım ne bilim tava da kızartmak daha da basit gelioo
 
Ce: Fritöz Kullanıyor musunuz?

bende kullandim senelerce hemde .....kizartma bakimindan kolayda bi kac kere kizartmadan sonra yagi degistirip firitozu yikamak gerekiyo ha iste o cok zor geliyo bana simdi firitozu kaldirdim tavada yapiyorum bana daha kolay geliyo yikamasi...hem az yag kullandigin icin dokerkende o kadar acimiyo insan...yinede sen bilirsin...
 
Ce: Fritöz Kullanıyor musunuz?

evet bende bu sebepten dolayı kullanmak istemiyorum yağ isrfaı oluyor temizlemesi bir eziyet tava en iyisi az yağ katıyosun ve onu dökerken israfda olmaz katılıyorum şuleye ben yien tava ya devam:D
 
Cevap: Fritöz Kullanıyor musunuz?

Ben yeni bir fritöz aldım Tefal'in OleoClean. Önceleri kullanmaktan imtina ettim yağ israf olur, fritöz nasıl temizlenir diye ancak fikrim değişti ilk kullanımdan sonra. Firtözü kullanıyorsunuz işiniz bitip de yağ soğuyunca özel bir yağ saklama habı var, ona yağını süzüyor. Elektrik tabanı ve kablo hariç herşeyi makineye atıyorsunuz, hem de her seferinde. Ne yağ tabaksı, ne yağ israfı. 12 kullanımda bir de yağ değişiyor. Benim fikrim gerçekten değişti. Artık herşeyin pratik olması gerek diye düşünüyorum. Bakalım daha neler çıkaracaklar :)
 
Cevap: Fritöz Kullanıyor musunuz?

hmm bak bu güzelmiş eğer böyle ise doğru katılırım ama diğer fritözler öyle değil resmen eziyet bunu denemk lazım teşekkürler bilgecim valla eşi kızartma tutkunu biri olarak çok işime yarayacak bir öneri oldu bunu deniycem kesinlikle:)
 
Cevap: Fritöz Kullanıyor musunuz?

Ben tehlikeli buluyorum. Kanserojen şeyler oluşuyormuş. o yüzden kullanmıyorum. yağıda defalarca kullanmak çok yanlış. Kullanımının fritözle sağlandığını söylerler ama bence yanlış.
 
ben hiç kullanmadım kullanmayıda düşünmüyorum.ama şu 1 kaşık yağla 1 kilo patates kızartma çok işime yarıyor.geç oluyor ama daha sağlıklı.
 
Geri
Üst