Fundyy kimdir biyografisi resimleri ve hakkında bilgiler

SadmiN

♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
Fundyy kimdir biyografisi resimleri ve hakkında bilgiler

Fundyy kimdir biyografisi resimleri ve hakkında bilgiler​

Bu günlerde herkeş ama her keş Fundyy den bahsediyor meleklerim kimdir nedir necidir nerede doğdu nası parçaları var her şeyi sizler için yazarak bir araya getiriyoruz umarız hoşunuza gidecektir bu civcik :)


Fundyy kimdir biyografisi
Bir kere Fundyy bayan olduğu için ve sevildiği için sitemizde yer veriyoruz. Şimdi sizlere bilinmeyenlerini anlatmaya başlıyoruz arkadaşlarım umarım siz de dinledikten sonra beğeneceksiniz. :) Fundyy 1988 yılında Kırşehir'de dünyaya gelmi?tir.2010 yılında amatör olarak müzik hayranları tarafından adeta bağımlılık yaptı. Çalışmaları sayesinde yayınlanmaya başlayan fundyy videolarını youtubeden görebilirsiniz.

Kendilerini yani Fundyy kardeşi Rap camiasındaki bir çok kişi arar ve bilir arkadaşlarım Parçaları her gün biraz daha fazla seviniyor. Tabiki Rapta Slow şekilde şarkılar da ifa ediyor kendileri şahsen bizzat ben kendim çok beğeniyorum. Kendisine Başarılar diliyoruz meleklerim Fundyy nin parçalarını youtube.com üzerinden görebilirsiniz ordan indirebilirsiniz biz de yok zira yasağ :D:D.

Fundyy Resimleri
 
Son düzenleme:
fundyy ben seni çok seviyorum.....................................
kaderime yazılıııı silemem seni gönlümdeeeennnnnnnnnnnnnnn
yanarım aşkıııııııııııımmmmmmmmmm....................
 
fundyy seni çok seviyorum koyu kahverengi çok güzel
 
süpersin be gülüm bu kadar damara baglama daha eglence istiyoruz senden hayat zaten çekilmez halde.. dahada hüzüne bogma bizi lütfen :)
 
tüm şarkıların süper.......:D başarıların devamını dilerim .....çokta güzelsin....:D
 
merve

fundyy tüm şarkılarına bayılıyorum.bence sen hep slow söle sana slow yakışıyo
 
Geri
Üst