M

Misafir

Forum Okuru
Hamilemiyim: Gebelik Belirtileri ilk hafta nelerdir ?

İlk hafta gebelik belirtileri hamilelik belirtileri melek kadınlar kulübü forum'da Hamilemiyim


Hamile Olduğumu nasıl anlayabilirim ?


Öncelikle gebeliğiniz planlı mı değil mi bilemiyoruz peki size hamile olduğunuzu düşündüren şey nedir adet gecikmesi mi can sıkıntısı sters durumu mu neden bu şekilde bir düşünceye sahip oldunuz. Hamile olduğunuzu düşündüren şey eğer planlı bir hamilelik ise hamile olduğunuzu anlayacağınız şu unsurları yazabiliriz sizler için meleklerim.

Hamile olduğunuzu net olalrak anlayabilmeniz için sizlerde şu belirtilerin olması gerekiyor:
  1. Adet tarihlerinizden öncelikle geçti ise,
  2. Uykuda daha fazla zaman geçiriyor iseniz,
  3. Canınız olmadık şeyleri yemeyi çekiyor, sürekli açlık hissediyor iseniz,
  4. Göğüsleriniz olduğundan daha iri ve batmalar ile sizi rahatsız ediyor ise,
  5. Kasık bölgenizde gerginlikler ya da batmalar var ise,
  6. Daha fazla duygullaşıp ani öfkelenip olmadık şeylere artık göz yaşı döküyor iseniz,
  7. Baş dönmelerinizde artış gözlemledi iseniz,
  8. Midede olur olmaz bulantılar baş gösterdi ise hamile olabilirsiniz.

gebelik6-7715.jpg

Bebek sahibi olmak isteyen değerli melekler mekanı kullanıcıları, Peki sizlerden hamile kalanlarda nasıl değişiklikler oldu, yukarıdan yazdığımız hangi en net belirtiyi alarak hamile olduğunuzu anladınız ve neler değişti.

Değerli misafirlerimiz ve sitemizde bulunan kayıtlı kullanıcılarımız, bu başlık altından gebeliğin ilk haftasında neler olduğunu sizler için yazıyorlar. Ayrıca sevgili meleklerim sizlerin de soruları olur ise buradan cevaplandırmak isteriz.

Hamileliğin ilk hafta belirtileri nelerdir ?



HAMİLELİĞİN EN BELİRGİN BELİRTİLERİ İÇİN ERKEN GEBELİK BELİRTİLERİ KONUMUZA BAKMANIZI TAVSİYE EDİYORUZ. AYRICA TÜM HAMİLELİKLE İLGİLİ BELİRTİLER İÇİN GEBELİKKATEGORİMİZE BAKABİLİRSİNİZ.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: İlk gebelik belirtileri

arkadaslar ya ben foruma yeni uye oldum olmadan once burdaki yazıları okudum ve cok hosuma gitti adeta beni cok mutlu etti.ben 3 senelik evli bir bayanım.cocugumuz olmamıstı bende onemsememiştim ama gecenlerde doktora gittim 2 haziranda ve bana hormon eksikliğimin olduğunu bu sebepten dolayı hamile kalamadıgımı soyledi bi ilac verdi hormon ilacı adetin 5. gunu kullanmaya basladım öle demişti doktor yumurtlama zamanımda bitti suan ama cok merak ediyorum khamilemiyim diye.aslında kasıklarımda agrı var daha adetime 1 hafta yada 1 bucuk hafta falan var.goguslerimde sizliyo midem bulanıyo ama sabah deil ogleden sora (hani hamilelikte sabah bulanırmıs ya)kilo aldım iştahım cok acık ama bu ilactanmı yoksa gebeliktenmi bilemiyorum.bide bu ay akıntım yoktu 2 gundur akıntım gelmeye basladı

adet olacakmısım yada oluyomusum gibi.cok umitlendik ama umitlenmekten cok korkuyorum ya bişey yoksa hayal kırıklıgı yasamaktan cok korkuyorum bana yardım edin lutfen kafam cok karısık.karnımda ve kasık bolgemde de sislik var tuvalete sık gidiyorum ama cok su içiyorum cay falan ondan diye dusunuyorum.bide butun vucudumda kabartılar oldu kasınıyo geelikle alakalı olabilirmi? simdiden cok tesekkur ediyorum arkadaslar... hamilemiyim bunlar ilk gebelik belirtileri mi ?
 
Cevap: İlk gebelik belirtileri

arkadaşlar merhaba. (Vaginal mukoza renk değişikliği) bunun tam olarak ne anlama geldiğini bilen varmı acaba. yani ben anlamadım tam olarak vaginanın neresinde renk değişikliği oluyor. hangi noktasına bakmam gerekiyor. cevap yazarsanız sevinirim.
 
Cevap: İlk gebelik belirtileri

vajinal mukoza renk değişikliği gebelikte damar genişlemesine bağlı gelişen vulva vajina ve rahim agzında mavimtrak bir rengin belirginleşmesidir.
 
Cevap: İlk gebelik belirtileri

slm aranıza yenı katılanlardanım dertler aynı olunca bende uye olmak ıstedım sızlerı bır sorum olucak yanılarsanız sevınırım adetim suan 4 gun gecıktı gebelık cok ıstıyoruz edettım 1 gungecıktıgınde dayanamayıp kan testtı yaptırdım sonuc negatıf cıktı acaba hala adetım olmadıgıma gore degerlerımde degısıklık olurmu yoksa bu ay bosamı umıtlenıyorum lutfen acele fıkrı olan yazsın beklıyorum
 
Cevap: İlk gebelik belirtileri

meraba firdevs bende yeni katıldım benimde bikeresinde 10 gün geçmişti çok umutlanmıştım testlerde hep negatif çıkıyodu doktora gittim bitane hormonum çok fazla çalışıyomuş oda yumurtalıkların çalışmasını engelliyomuş bence sende doktora git
 
Cevap: İlk gebelik belirtileri

slm arkadaşlar benimde bi sorum olcak ben geçen klomen hapı ve yumurta çatlatma iğnesi oldum ve şimdi bel ağrısı ara ara mide bulantım oluyo acaba hamilemiyimdir çok bebek istiyorum allahım isteyen herkese nasip etsin en yakın zamanda
 
Cevap: İlk gebelik belirtileri

merhaba arkadaşlar bende aranız ayeni katıldım.bi soru sorucaktım ya bu gün adetimin 2 günü ve acayip sancı geliyo arada ayrıca dün gebelik testi yaptığımda ikinci çizgi çok çok silik çıktı hamile olabilirmiyim?
 
Cevap: İlk gebelik belirtileri

merhabalar
bende siteye yeni giriş yaptım ve uzun süredir bu siteyi takip etmekteyim
ben 2 aydır çocuk yapmayı düşünüyorum 3 aylık evlıyım.ben geçen hafta rüyamda annemi gördüm bana altın saat hediye ediyor ve sat cok güzel ve 2 adet te yüzük almış onuda bırını bana bırını kayınvalıdeme verıyor bana verdiği yüzüğün içinde bişey yazıyordu tam okuyacakken rüyadan uyandım ve anemı aradım dedı ikiz bebğin olacak işallah dedım.
ve bende rüyandan önce adetime 16 gün kala belirtiler başladı sanki belim ortadan iki ayrılacakmıs gıb bı agrı artı baş agrısı,bayılma hıdssı oldu gecenlerde ayga kalkınca onla beraber bulant bır kez oldu,gögüslerıme hiç dokunamıyorum acayip agrı oluyo adet sancısına benzıyor fakat adet sancısı bır hafta kala oluyor bende 16 gun öncesınden olmaya basladı artı sık ıdrara cıkıyorum,sadece bende akıntı hiççççç yok,normalde olan akıntım bu ay hıc olmadı ben hamilemiyim ilk hamilelik belirtileri bunlar mı kızlar ? acabaaa:seker:
 
Geri
Üst