İyi günler beyza hanım benim adetimden bugünle birlikte 3 gün geçti iki test yaptım ikiside silik çıktı .Gögüslerimde karıncalaşma var hamilemiyim ?
 
adetim 2 gün geçti 3 tane test yaptım ikitanesi silik çıktı hamilemiyim ?
 
Merhaba,

Gebelik testin de ikinci çizginin silik çıkması gebelik olarak kabul edilir. Kullanılan bazı ilaçlar test sonucunu etkileyebilir.Bu yüzden emin olmak için HCG testi yapın, net sonucu alırsınız.
 
benim adetim 1 gün geçti ssabah erkenden 3 test yaptım silik çıktılar ben şimdi hamilemiyim lütfen acil yardım
 
Merhaba ,


İdrar testi hamilelik şüphesi bulunan durumlarda ilk ve en yaygın olarak başvurulan seçeneklerden bir tanesidir. Bu test türünü uygulayan kullanıcıların kullanım kılavuzlarını dikkatli bir şekilde okuyarak çıkan sonuçları doğru yorumlayabilmek adına her türlü bilgiye sahip olmalıdırlar. İdrar kitleri bazı durumlar da hatalı sonuç verebilmektedir. Her 3 testiniz de gebelik lehine , emin olmak için HCG testi yaptırın..
 
adetime iki gün kala mide bulantısı gögüslerde ağrı ve başdönmem oldu bende dayanamayıp test yaptım . gerçi eşim korunuyor ama yinede acabamı dedim 3 testten bi tanesi silik çıktı sizce hamilemiyim?
 
Merhaba,

Birliktelik esnasın da korunuyorsanız gebelik söz konusu olmaz. (Etkili bir korunma yöntemi ise ) Belirtiler rahatsızlık kaynaklı olabilir. Ayrıca plano tstler hatalı sonuç verebiliyor. 3 testten bir tanesi silik çıkmış. Şayet 2 sonra mensiniz gerçekleşmez ise yine de tedbiren gebelik testi yapın..
 
iyi günler adetime 2 gün var kasıklarım ağrıyor midem bulanıyor test yaptım evde iki tane biri silik çıktı hamilemiyim
 
Merhaba ,

Gebelik testleri beklenen menste en az 3 en fazla 7 gün gecikme söz konsu olursa yapılmalıdır. İki testinizden biri pozitif çıkmış. İkinci çizginin silik çıkması gebelik olarak kabul edilir. Fakat İdrardan yapılan gebelik kitleri hatalı sonuç verebiliyor. Kullanılan ilaçlar , testin yanlış uygulanması, kist, testin kullanım tarihinin geçmesi , testin darbe alması gibi durumlar testin hatalı sonuç vermesine neden olur. Mensinizde gecikme söz konusu olursa HCG testi yapın net sonucu alırsınız..
 
Geri
Üst