iyi günler adetim 3 gün gecikti 4 tane test yaptım hepside silik çıktı hamilemiyim kesin?
 
Merhaba, idrar testinde ikinci çizginin silik çıkması gebelik olarak kabul edilir. Emin olmak için öncelikle hcg testi yapın teyidi için de hekime görünün..
 
Merhana 12 subatta adet olmam gerekirken 9 subatta hafif kanama geldi 10 subatta kesildi. 13 subatta test yaptim ikinci cizgi hafif silikti. 14 subatta tekrar yaptim cizgi cikmadi. Hala bel agrim oluyor adet olacakmisim gibi . Acaba hamilelik var mi? Lutfen cevaplarinizi bekliyorum.
 
Merhaba, plano testler hatalı sonuç verebiliyor .Gebe olup olmadığınızı net şekilde HCG testi yaptırarak öğrenebilirsiniz. Kısa süreli kanama gebelik belirtisi olabileceği gibi, hormonal yada rahim kaynaklı bazı problemlerden ötürü de gerçekleşebilir. Test sonucunuza göre mutlaka hekime görünün.
 
Mrb benim bi sorum olucakti benim kizim 2 yasinda ve carsamba gunu test yaptim biri yam digeri silik cikti kizimda ayniydi tekrar yaotim birinin kenarinda silik cigi cikti digerinde cikmadi kafam cok karisik pazartesi kan tahliline gidicem
 
Merhaba idrar testinde ikinci çizginin silik çıkması gebelik olarak değerlendirilir fakat , idrar kitleri hatalı sonuç verebiliyor. Mensinizde gecikme söz konusu ise hcg testi yapın net sonucu alırsınız.
 
3 günn önce ilişkiye girdim bugün test yaptım ikinci çizgi silik çıktı korkuyorum neyapıcam ben :(
 
Bu kadar çabuk gebelik oluşmaz .Test muhtemelen bozuktur bu yüzden ikinci çizgi silik çıkmış olabilir. Yada herhangi bir ilacın kullanımı test sonucunu etkileyebilir. Mensiniz de en az 3 günlük gecikme olursa test yapın.
 
Her ne kadar ikinci çizginin silik çıkması gebelik olarak kabul edilsede idrar dan yapılan gebelik testleri zaman zaman hatalı sonuç verebiliyor. Emin olmak için HCG testi yapın.
 
Geri
Üst