beyza hanım merhaba adetime henüz 8 gün var 4 gün önce ilişkiye girdim midem bulanıyor test yaptım silik çıktı kaç haftalık hamileyim?
 
İlk defa adetim bu kadar gecikti test yaptım ilki silik çıktı diğer 3 test negatif hamile olabilirmiyim ?
 
Test sonuçlarınız negatif .Demekki gecikmeniz gebelik kaynaklı değil.Jinekoloğa görünüp muayene olun.Regl gecikmesinin bir çok nedeni vardır ve durum ancak muayene ile anlaşılabilir.
 
slm adetime 1 gün kala test yaptımikinci çizgi silik çıktı başım çok dönüyor ve tiksinme yaşıyorum.hamile olabilirmiyim.tşk.
 
Merhaba, gebelik testinde ikinci çizginin silik çıkması gebelik olarak kabul edilir .Fakat evde yapılan çubuk testler bazı nedenlerden dolayı hatalı sonuç verebiliyor. 2 gün sonra mensiniz başlamaz ise hcg testi yapın net sonucu alırsınız.
 
benim adetim çok düzenlidir fakat 5 gün gecikme oldu ilk defa idarar tetsi yaptım negatif kanda baktırdım 0.9 hamile olabilirmiyim
 
Merhaba, her iki test sonucunuz da negatif. Gecikmeniz gebelik kaynaklı değil.Bir kaç gün için de mensiniz gerçekleşmez ise jinekoloğa görünüp muayene olun.
 
Merhaba beyza hanım adetime 1 gün var yani şu aralar adet olmam gerek ama ben yinede test yaptım 2 çizgi pembe gibi kırmızıya dönüşmeye çalışmış ama olmamış pembe ile kırmızı arası turuncu gibi kalmış sanki bu arada c ye yakın duruyor t nin tam altında değil. Yarın sabah bir daha test yapacağım ama korkuyorum. Klomen tedavisi görüyorum ve sürekli düzenli olarak doktor gözetimi altındayım. Klomenden sonra yumurtam itmeye gerek kalmadan çalışmıştı sizce hamile miyim
 
Geri
Üst