Merhaba test sonucunuz görünürde gebelik lehine fakat çubuk testler hatalı sonuç verebiliyor. Şayet yarın beklenen mens gerçekleşmez ise hcg testi yapın net sonucu alırsınız.
 
Merhaba ben iki aylık evliyim adetim iki gün geçti ve tüm belirtiler var test yaptım ikinci çizgi pembe hamilemiyim
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba, gebelik testinde ikinci çizginin silik çıkması gebelik olarak kabul ediliyor. Sorunuza benzer sorulara verdiğimiz yanıtı size de yineliyorum. Evde yapılan testler bazı durumlardan dolayı hatalı sonuç verebiliyor.Bu yüzden kesin sonuç için kanda gebelik testi (HCG) yaptırmanızı öneriyorum.Bu testin yanılma payı yoktur %100 net sonuç verir..
 
Belirtileriniz hamileliğin varlığını gösteriyor . Bel ağrısı,kasık ağrısı baş dönmesi bulantı adet gecikmesi gebeliğin ilk belirtilerinden. Kanda gebelik testi yaptınızmı acaba ? Yaptıysanız sonucu paylaşırmısınız?
 
Meraba bundan 3gun once test yptim 2. Cizgi silik cikti ac karnimla ve ilk idrarimla ypmistim halen daha adet olmadim.9 gun gecti hesaplamama ragmen bir 2. Test yapmak istedim tok karnimla yaptim bu sefer negatif cikti sizce gebemiyim lutfen yardim edin
 
Selamlar,

Test sonucunda aç ya da tok karınlı olmanın bir önemi yok. Sabah idrarı ile yapmanız yeterli. Neden hala test ile uğraşıyorsunuz anlamış değilim. Hemen bir hastaneye giderek BETAHCG testi yaptırmanızı tavsiye ediyorum. Kesin sonucu öyle alabilirsiniz.
 
Merhaba, evde yapılan idrar testlerin de ikinci çizginin silik çıkması hamilelik olarak kabul edilir. Fakat bazı nedenlerden dolayıda test pozitif olabilir. Bu yüzden kesin sonuç için kanda gebelik testi (hcg ) yapın . Sonuca göre de doktora görünün..
 
beyza hanım mrhaba adetim dündü olmadım bu sabah iki test yaptım ikiside silik hamilemiyim ?
 
Merhaba, gebelik testin de ikinci çizginin silik çıkması gebelik olarak kabul görüyor. Yalnız bu testlerin zaman zaman hatalı sonuç verdiğini belirtelim. Pazartesi günü Hcg testi yapın net sonucu alırsınız hcg testinin yanılma payı yoktur.
 
Geri
Üst