adetim 2 gündür gelmiyor geçti test yaptım şimdi silik çıktı kesin hamilemiyim
 
Merhaba, gebelik testinde ikinci çizginin silik çıkması gebelik olarak kabul ediliyor. Fakat idrar dan yapılan gebelik testleri zaman zaman hatalı sonuç verebiliyor. Bundan dolayı hcg testi yaptırmanızı öneriyorum.
 
benimde adetime 6 gün var blirtileri yaşıyodum 4 tane test yaptım bitanesi silik çıktı gebelik olabilirmi??
 
Merhaba, gebe olduğunuzu sanmıyorum yaptığınız testlerden biri muhtemelen bozuktur. Ayrıca gecikme olmadan test yapılmasını uygun görmüyorum. Yanlış ve yanıltıcı sonuç almak mümkün. Beklenen döngünüzde en az 3 günlük gecikme olursa tekrar test yapın..
 
kızlarr günaydın yarım saat önce test yaptım silik çıktı hamilemiyim adetime 1 gün var
 
Merhaba, gebelik testinde ikinci çizginin silik çıkması gebelik olarak kabul görüyor fakat evde yapılan testler bazı nedenlerden dolayı hatalı sonuç verebilir. Durumunuzdan net sonuç elde etmek için hcg testi yapın.
 
slm biz bebek istiyoruz adetim 1 gün geçti dün olmalıydım bu sabah test yaptım silik çıktı sizce hamilemiyim çok istiyorum :(
 
Merhaba, gebelik testinde ikinci çizginin silik çıkması gebelik olarak kabul ediliyor fakat bazı koşullardan dolayı test hatalı sonuç verebiliyor. Yarın mensiniz gerçekleşmez ise hcg testi yapmanızı öneriyorum.
 
Ben 2 haftadır şüphedeyim, eczaneden alıp yaptığım test ilkinde çok silik çıktı, aradan 4-5 gün geçti içim rahat etmedi, tekrar alıp test yaptım bu seferde çizgi daha belirgin çıktı, emin olmak için hastaneye gideceğim yarın, sorun şu bu hamilelik testleri kesin değilmidir ve neden aşağıdaki resimlerdeki gibi bazen çok silik bazense benim başıma geldiği gibi çizgi belirgin çıkıyor, bu testler güvenilirmidir ?
 
Teste göre hamilesiniz beta hcg değerleri hamileliğin ilk günlerinde ki değerleri düşük olduğu için testin ikinci çizgisi silik çıkar ama daha ileriki günler de değerler yükseldikçe ikinci çizgi daha koyu belirgin bir şekil de belli olur. Testin yanıldığını sanmıyorum hamilesiniz şimdiden hayırlı olsun ama kafamda kuşku kalmasın diyorsanız tabiki bir kan testi yaptırabilirsiniz.
 
Geri
Üst