Merhaba , gebelik testinde ikinci çizginin silik çıkması gebelik olarak kabul görülür. Evde yapılan gebelik testileri bazı nedenlerden dolayı hatalı sonuç verebiliyor. Siz iki tane uygulamışsınız ikisi de silik çıkmış bu durumda gebe olduğunuzu belirtelim. Kesin sonuç için de hcg testi yaptırmanız daha faydalı olacaktır. Gebelik testi ile ilgili detaylı bilgilere aşağıdaki link üzerin den ulaşabilirsiniz.

Gebelik testi ne zaman yapılır ?
 
günaydın 4 aylık evliyim adetim 1 gün gecikti test yaptım silik çıktı bitane daha test yaptım ikinci çizgi yine silik çıktı test bozuk olabilirmi
 
Merhaba, evde uygulanan gebelik testin de ikinci çizginin silik çıkması gebelik olarak kabul edilir. Ev tipi gebelik testlerin de bazı koşullar hatalı sonuçta verebilir. Sizin testiniz olumlu pozitif emin olmak adına kanda gebelik testi yapınız. Kanda bakılan HCG testinin yanılma payı yoktur % 100 doğru sonucu vermektedir.
 
Ben de bugün test yaptım ilk çizgi belli ikinci çizgi silik gibi çıktı geri silindi acaba hamilemiyim
 
ilk çizgi hemen çıkar hamilelik için önemli olan ikinci çizginin silikte olsa çıkması ve bu çizginin önce belirdiğini sonra kaybolduğunu söylemişsiniz acaba tamamenmi kayboldu yoksa test için gereken idrar fazla gelip dağılmamı yaptı orayı tam anlayamadım sonuç için tekrar bir test yapmanızı öneririm eğer yaptığınız teste tekrar ikinci test silikte olsa çıkarsa hamilelik var demektir.
 
benim normalde yarın adet olmam gerekiyor bir takım belirtiler yaşıyorum bugün idrar testi yaptım silik çıktı durum nedir sizce
 
Merhaba, gebelik testinde ikinci çizginin silik çıkması gebelik olarak değerlendiriliyor. Fakat belirtmekte fayda var evde yapılan idrar testleri bazı nedenlerden dolayı hatalı sonuç verebilir. Pazartesine kadar mensiniz gerçekleşmez ise kanda gebelik testi yaptırın net sonucu alırsınız.
 
iyi günler benimde bir sorum olacak. bundan 2 hafta önce ilişkim oldu prezervatifle korunduk. sonra prezervaifin yırtık olduğunu gördük . ella hap aldım adetim zamanında oldu test yaptım oda negatif çıktı sonuç kesinmidir?
 
Merhaba, şüpheli ilişki sonrası mensiniz gerçekleşmiş , gebelik testiniz negatif. Bu durum da gebeliğin söz konusu olmadığını vurgulayalım.
 
Merhaba ben 2017 aralik ayinda test yapmistin adetim bi kac güngecikince ikinci cizgi silik cikti ve bthcg yaptirdim 12 cikmisti bu arada o siralarda da benim kahverengi akintim oluyordu ve bi kac gun sonra adet oldum dusuk muydu avba ddim çünkü parcalar geliyodu neyse ki bu ayda ocak ayi 2018 de ayin 25 de olmam gerekirken olmadim 9 gun grcti ve neyse ki yine test aldim yaptim bugün ikinci cizgi hafif renkte cikti bu konu icin bni aydinlatirmisiniz
 
Geri
Üst