Adetin 2-3 gün sürmesi normaldir bunda bir anormallik yok. + adete 9 gün kala gebe olup olmadığınız anlaşılmaz. Muhtemelen uygulamış olduğunuz test bozuk. Adetinizde gecikme olursa gebelik testini tekrar yapın.
 
korunmasız ilişki yaşadım boşalma oldu adetime 2 gün kala test yaptım ikiside silik çıktı test bozukmu acaba
 
Gebelik testinde ikinci çizginin silik çıkması gebelik olarak değerlendiriliyor. Test sonucuna göre gebesiniz. Emin olmak için hcg testi yapın..
 
mrb adetim 4 gün geçti evde test yaptım silik çıktı kan testim 0.21 çıktı hiç bir şey anlamadım hamilemiyim?
 
Merhaba, idrardan yapılan gebelik testleri doğru kullanıldığında % 99 net sonuç verir ancak bazı koşullar dan dolayı test sonucu hatalı olabilir. Hcg kan testinin kesinlikle yanılma payı yoktur ve % 100 net sonuç verir. Hcg değerine göre hamile değilsiniz. Bir kaç gün içinde adetiniz gerçekleşmez ise bir kadın doğum uzmanına görünün.
 
iyi günler adetim bir gün geçti bu sabah test yaptım iki tane her ikiside silik çıktı hiç bir belirtim yok hamilemiyim acaba
 
Merhaba, gebelik tetsinde ikinci çizginin silik çıkması gebelik olarak değerlendiriliyor , her iki test sonucuna göre gebesiniz. Durumunuzu teyit etmek için hcg kan testi yapmanızı öneriyorum. Sonuç pozitif olursa hekim kontrolünde olunuz.
 
slm adetim 2 gün gecikti ilk defa oluyor evde test yaptım iki tane ikiside silik çıktı sonuç nedir acaba
 
Geri
Üst