İdrardan yapılan gebelik testleri zaman zaman hatalı sonuç verebiliyor ancak hcg kan testinin yanılma payı yoktur % 100 net sonuç verir. Hcg değerine göre gebe olmadığınızı belirtelim. Ayrıca adet gecikmesi sadece gebelşk kaynaklı değildir , bir çok durum gecikmeye neden olabilir. Bu nedenle gecikmenizin sebebini öğrenmek için bir kadın doğum uzmanına görünün..
 
adetim 8 gün geçti kan testi yaptırdım 0.31 çıktı ama evde test yaptım ikinci çizgi dağınık bulanık çıktı hangisi doğru
 
Hcg testi sonucuna göre hamile değilsiniz, hcg testinin yanılma payı yoktur % 100 net sonuç verir. İdrardan yapılan gebelik testleri hatalı sonuç verebiliyor . Adet gecikmesi sadece gebelik kaynaklı olmaz bir çok koşul gecikmeye katkıda bulunabilir. Pazartesi döneminiz gerçekleşmez ise bir kadın doğum uzmanına muayene olun..
 
adetim iki gün geçti bu sabah evde test yaptım ikinci çizgi silikte olsa testte görünüyor sizce hamilemiyim 6 aylık evliyim hamile kalmak istiyorum cevabınız çok önemli şimdiden teşekkür ederim
 
Gebelik testinde ikinci çizginin silik çıkması gebelik olarak değerlendiriliyor. Tabi test talimatlara uygun yapıldıysa ve hasar görmediyse sonuç doğrudur. Bu durumda hcg testi yapmanz faydanıza olacaktır , hcg testi net sonuç verir. Sonucu bizimle paylaşın yardımcı oluruz.
 
merhaba adetime 2 gün kala gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı kan testi yaptırdım gecikmeden 1 gün sonra 33 çıktı hemşire kesin hamilesin dyemeyiz dedi kafam karıştı yardımcı olurmusunuz
 
Merhaba , her iki test sonucunuz da gebe olduğunuzu gösteriyor ancak bunun sağlıklı olarak ilerleyip ilerlemediğini takip etmek gerekiyor. Bu nedenle en kısa zamanda bir kadın doğum uzmanına görünmenizi tavsiye ediyoruz.
 
iyi günler adetim 2 gün geçti evde test yaptım pozitif kan testi yaptırdım 0.9 hamilemiyim değilmiyim anlamadım
 
Merhaba, idrardan yapılan gebelik testleri zaman zaman yanlış sonuçlar verebiliyor hcg tetsinin ise yanılma payı yok. Hcg değerine göre hamile değilsiniz. Bir kaç gün içinde döneminiz gerçekleşmez ise kadın doğum uzmanına görünmenizi tavsiye ediyoruz.
 
Geri
Üst