Merhaba ;
Plano testler de ikinci çizginin silik çıkması gebelik olarak kabul ediliyor lakin test bozuk değil ise.İki testte sizde poztif emaresi taşıyor.Emin olmak için HCG testi yapın.
 
Teste göre ikinci çizginin silik olması demek hamilesiniz demektir. Gebeliğin ilk günlerin de ikinci çizgi silik çıkar ileriki haftalar da çizgi gittikçe koyulaşan bir renk alır. Tamamen emin olmak adına birde kan testi yaptırabilirsiniz.
 
merhaba beyza hanım adetim 2 gün var dün erken gebelik testı yaptım ıkıncı çizği silik çıktı kasıklarıma süreklı kramplar ve batmalar oluyor bıraz öncede mıde bulantısı başladı psokolojık olduğunu düşünmüyorum haftaya kan testı yapcm sizce bu belirtiler ihtımalde olsa gebelıge bir isaretmidir
 
Merhaba ;

Belirtiler gebelik lehine yalnız,belirtiler den yola çıkarak gebelik teşhisi yapılmaz.Test sonucunuz da gebelik lehine .Tabi test hatalı sonuç vermediyse.HCG testi yaptırın net sonucu alırsınız.
 
merhaba beyza hanım adetime 2 gün var belirtileri yaşıyordum test yaptım ikinci çizgi silik hamilemiyim sizce ?
 
Merhaba ;

İkinci çizginin silik çıkması gebelik olarak kabul ediliyor .Tabi plano testler hatalı sonuç verebiliyor bunu unutmamalı.Hcg testi yapın net sonucu alırsınız.
 
Aynısı benim oldu simdi karnim burnumda ve ayrıca abimin esi de aynı 2 aylık kesin var yani
 
ıyı gunler 4 gunluk gecıkmem var test yaptım ıkıncı cızgı sılık çıktı kesın hamılemıyım ?
 
Merhaba , ikinci çizginin silik çıkması gebelik olarak kabul edilir.Tabi yaptığınız test hatalı sonuç vermedi ise.Emin olmak için HCG testi yapmanızı öneriyorum.
 
Geri
Üst