Gebelikte 1. hafta belirtileri

Merhaba, gebelik testinde ikinci çizginin silik çıkması gebelik olarak kabul ediliyor. Fakat bazı koşullar test sonucunu yanıltabilir. Bugün kanda gebelik testi yaptırın net sonucu alırsınız. Mutlu haberlerinizi almayı diliyorum.
 
merhaba arkadaşlar yumurtam catlayalı 1 hafta oldu adet günüme 7 gün var sizce hamilelik testinde olumlu sonuc alabılırmıyım?
 
Merhaba, gebelik testini beklenen döngünüzde en az 3 günlük gecikme söz konusu olursa yapın. Erken yapılan test sonuçları net bilgi vermez..
 
adetime 6 gün var ve gögüslerim çok şişti damarlar var birde burnum tıkanık hapşuruyorum hamilelik olablirmi ara sıra midemde bulanıyor
 
Merhaba, gebelik belirtileri gebeliğin 4-5. haftası başlar. Belirtilere dayanarak gebelik teşhisi yapmak yanlış ve yanıltıcı olur. Bu yüzden mensinizde en az 3 günlük gecikme olursa test yapın.
 
Slm ben ayın 2 si adet oldum yani edetime 13 gün var ben yumurtlama döneminde denk getirip ilişkiye girdim ayaklarımı yukarı kaldırdım sabaha kadar ayağa kalkmadim ikinci gün göğüs ağrısı oldu yumurtlama dönemi diye takmadim bir iki gün geçti ve goguslerim sisiyir hala ve damarları belirginleştirir başlarının ucundaki ropcuk dik duruyor saçma biliyorum bu kadar belirti ama oluyor ve mide bulantısı da var lütfen yardımcı olun hamilemiyim 13 gün bekleyemeyecegim
 
Merhaba, her kadının gebelik deneyimi farklıdır. Kimi tüm belirtileri yaşar, kimide hiç bir belirti yaşamadan rahat bir gebelik sürecini bitirir. Gebelik belirtilerinizin olmaması normal bunun tadını çıkarın. Gebeliğinizin seyri için de hekim kontrollerinizi aksatmayın .
 
merhabalar. meraktan ölücem resmen zaman geçmiyor.. bu ay yumurtlama dönemim btti su gibi akıntı basladı ben de şefaff renksız kokusuz. sonra akıntı azaldı. adetimin 20.günüyse hafif açık pembe bi lekelenme geldi. göğüsler patlıycak gibi karnım çok şiş cnım yemek yemek istemıyo o derece. doktora gittim korkulcak bişi yok yumurtlama kanamasıdır felan dedi gebe olma ihitimalim az da olsa var mıı 1.5 yıldr uğraıyoruz. heveslenmek istemıyorum da ama bırazcık heveslenıyorum da. :( günler geçmiyo resmen adete daha 5 gün var :(
 
Merhaba, hekiminizin dediği gibi yumurtlamaya bağlı küçük bir lekelenme yaşamışsınız. Gönül ister ki hepinize beklediğiniz cevabı verelim .. Şunu benzer sorularda hep belirtiyorum. Belirtilere dayanarak gebelik teşhisi yapılmaz . Belirtiler adet öncesi septomlarla aynı olduğu için yanıltabilir. Bu nedenle gebe olup olmadığınızı ancak test yaparak öğrenebilirsiniz. Döneminizde en az 3 günlük gecikme olursa test yaparsınız. Mutlu haberlerinizi almayı diliyorum.
 
Geri
Üst