Gebelikte 1. hafta belirtileri

Regle 9 gün kala gebelik belirtisi olmaz. Psikolojik olarak yada tıbbi bir neden den dolayı belirti yaşıyor olabilirsiniz. Beklenen regliniz de gecikme yaşarsanız en az 3 günlük test yaparak gebe olup olmadığınızı öğrenebilirsiniz.
Merhabalar ilişkiye gireli 4 gün artı yarım gün oldu hamile olma ihtimalim vrmı kan testi yaptrdm cıkmadı gebelik yok dedi doktr ne kdr sürede belli olır hamilemiyimdir
 
6Aylık evliyim çocuk sahibi olmak istiyorum adetime 9 gün var ama 1 haftadır karnım ve kasıklarım şişve batmalar oluyor sizce neden gebe olabilir miyim ?
 
6Aylık evliyim çocuk sahibi olmak istiyorum adetime 9 gün var ama 1 haftadır karnım ve kasıklarım şişve batmalar oluyor sizce neden gebe olabilir miyim ?

Bu kadar erken gebelik belirtisi yaşamanız mümkün değil.Belirtilere dayanarakta gebelik teşhisi yapmayı doğru bulmuyorum .Bu yanlış ve yanıltıcı olabilir.. Adetiniz de gecikme olursa test yaparsınız.
 
Merhabalar, eşimle şuan çocuk düşünmediğimizden geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz. 1 Haziranda birlikteliğimiz oldu dediğim gibi yine geri çekilme yöntemiyle korunduk. Adet günlerimi takip etmiyorum fakat geçen ayın 7 sinde olduğumu biliyorum. 1 haftalık bi gecikmem var 2 gün önce eczaneden idrar testi alıp yaptım. Ama sonuç negatif. Hatta 2 defa yaptım ama negatif. 2 3 gün idrarımı yaparken sızlama oldu. Ara ara adet ağrısı gibi hafif ağrılarım oluyor. Kendimi çok strese soktun adet olmuyorum diye. Ve oruçluyum. Havalardan dolayı ve stresten gecikebilir diye düşünüyorum Ama hamile olma olasılığım da var mı ?
 
Merhaba, geri çekme yöntemi etkili bir doğum kontrol uygulaması değildir gebe kalma olasılığı vardır. Testleriniz negatif çıkmış bu durumda gebe değilsiniz. Bir çok koşul gecikmeye neden olabilir. Bir kaç gün içinde adetiniz gerçekleşemez ise kadın doğum uzmanına görünün.
 
Tekrar merhaba, 1 saat önce acile gittik idrar ve kan testi yapıldı. Gebelik görünmüyor idrar yolu enfeksiyonu dedi. İlaç verdi 1 hafta daha gecikirse kadın doğuma gitmemi söyledi. Çok erken olmasına rağmen kan testinde gebelik yönünde yanılma olasılığı var mı? Birde doktorum reçeteme yazmadan adet sökücü ilaç aldım doktorun verdiği ilaçlarla kullansam herhangi bi sorun olur mu?
 
Merhaba eşimle regl tarıhımden 8 gun önce birlikte olduk ve korunmadık.regl olmam gerekırken olmadım tabı şöyle bir durumda var genelde 28 günde bir olsamda bazen 30 bazen 27 günde bir olduğumda oluyor hava değişimi ve stresle alakalı.goguslerımde belirgin bir ağrı yok regl olacagım zaman ki gibi hamıle olma ıhtımalım var mı ve bunu anlamam ıcın test yapsam anlaşılır mı 7 hazıranda bırlıkte olduk.
 
merhaba.ayin 3u adet gordum.ayni ayin 19u iliskide oldum.1 saat sonra ertesi gun hapi aldim.3 gun gecti ustunden.iki ayri markada test yaptim.bir markada dun iki kez silik cizgi cikti.ama bugun ayni markada tek cizgi cikti.arkadaslar 3 gunde kasik agrisi,mide bulantisi,halsizlik olmasi mumkunmu?kan testini ne zaman yaptira bilirim en cabuk?hamile ola bilirmiyim?
 
Geri
Üst