Gebelikte 1. hafta belirtileri

merhaba.ayin 3u adet gordum.ayni ayin 19u iliskide oldum.1 saat sonra ertesi gun hapi aldim.3 gun gecti ustunden.iki ayri markada test yaptim.bir markada dun iki kez silik cizgi cikti.ama bugun ayni markada tek cizgi cikti.arkadaslar 3 gunde kasik agrisi,mide bulantisi,halsizlik olmasi mumkunmu?kan testini ne zaman yaptira bilirim en cabuk?hamile ola bilirmiyim?

Merhaba, bu kadar kısa sürede gebe olup olmadığınızı öğrenemezsiniz. Adetinize 1-2 gün kala yada adet gecikmesi olduğun da test yapın. Ayrıca ertesi gün hapları gebelikten % 100 korumaz etkinliği %85-90 dır
 
merhaba regl donemım 5 gun gecıktı mıde bulantısı şişkinlik halsızlık yasıyorum 2. gunde kan testı 5. gundede ıdrar yaptım amöa bıse cıkmadı bu durum neden olabılır ?
 
Merhaba, her adet gecikmesi gebelik kaynaklı değildir. Bir çok koşul adet gecikmesine neden olabilir. Test sonuçlarınız da gebe olmadığınız hakkında bilgi vermekte. Bir kaç gün içinde adetiniz gerçekleşmez ise bir kadın doğum uzmanına görünün.
 
Merhaba benim eşim bir uygulama üzerinden ovulasyonu takip etmiş ve ilişkiye girdik. Ovulasyondan 2 gün sonra yurtdışına gittim. Eşimin hamile kalma şansı var mı acaba
 
merhana :) ben 31 Ağustos'ta eşimle öğlen saati beraber olduk aslında sürpriz yapıp hamile bırakmak istedi ilk adımı attık . lakin 5 eylül sabah erkenden hastaneye gittik mide ağrısından folbiol içip uyuyunca midem kramp yaptı sanırım. hazır gitmişken test yaptık ama negatif çıktı. 31 ilişki 5 eylül test. adetim 10 ağustostu yani takvim uygulamasına göre bugün yarın adet olmam gerekiyor. sizce hamile kalma şansım ne kadar kanda negatif denince çok üzüldük yani admin erken yapmışsınız dedi .. doktor kanda hemen çıkar dedi. kimi döllenme geç olup ancak kana karışabiliyor diyor ve durumnedir sizce ? yani 31 inde ilişki yaşadım hamile kalsaydım bile adet olmaz mıydım yakın süreler olduğu için ? yoksa olmama ihtimalim var mı ? çok soru sordum hakkınızı helal edin :) saygı ve sevgiler ..
 
İlişkiden 8 gün sonra adet oldum ikinci adet te oldum 25 gün sonra o da 3-4 gün sürdü hamile olm ihtimalim var mı
 
Geri
Üst