geleceğin adında gizli!!!

Cevap: geleceğin adında gizli!!!

7 Sayısının Yorumu:

Son derece mistik ve esrarengiz bir yapin var. Kimi zaman gercekle fantezileri birbirine karistiriyorsun. Altinci hissin cok gelismis ve ruyalarin genellikle dogru cikiyor. Bu yonunu gelistirirsen, ileride spiritualizmle ilgili iyi bir uzman olabilirsin.

Sakin bir yasamdan hoslaniyorsun. Manevi huzur senin icin her seyden daha onemli. Ancak insanlar uzerindeki ilk izleniminin cok olumlu oldugun soylenemez. Ilk bakista, hic oyle olmadigin halde biraz kibirli ve havali gorunuyorsun ama seni tanidikca oyle olmadigini anliyorlar.

ahanda wallahada hepiside doğru.. nasıl bişey bu yawww... emeğine sağlık canım...
 
Cevap: geleceğin adında gizli!!!

8 Sayısının Yorumu:

Cesaretli, sabirli, guclu ve iradeli, bir yapin var. Ayni zamanda son derece duygusal ve hassas birisin. 'Bogulursan buyuk denizde bogul' sozu tam sana gore! Buyuk oynayarak buyuk riskleri goze almayi seviyorsun. Asiri titizligin sonucunda kimi zaman cevrene karsi hosgorusuz davranislar sergiliyor ve cok sert biri olarak algilaniyorsun.

Kolay pes etmek asla sana gore degil! Mucadeleyi seviyorsun ve son derece hirslisin. Gercek duygularini sergilemekten hoslanmiyorsun. Ancak sevdigin insanlara karsi kalbinin kapilarini sonuna kadar aciyor ve gercek kimligini ortaya koyuyorsun. Diktatorlugun ve sert mizacin nedeniyle her ne kadar cevrendekilerin elestiri oklarina hedef olsan da, senden cok iyi bir yonetici olacagi bir gercek.


eline sağlık
 
Cevap: geleceğin adında gizli!!!

9 Sayısınn Yorumu:

Realist, maceraperest, eglence duskunu ve komik birisin. Karsilik beklemeden yardima muhtac insanlara destek olmaktan buyuk keyif duyuyorsun. Gezmeyi, ozellikle yeni insanlar tanimayi cok seviyorsun. Insanlarla olan diyalogun cok iyi. Bu nedenle cok iyi bir halkla iliskiler uzmani olabilirsin. Pozitif bir enerjin var ve bu da cevrendekileri cok rahatlatiyor
 
2 Sayısının Yorumu:

En etkili karakter ozelligin ince dusunceli ve zarif olmak! Bu sayede, ulasmak istedigin hedeflere cok fazla zorlanmadan ulasacaksin. Zor islerin ustesinden gelmek kesinlikle senin isin. Okul ve is yasaminda basarili olmaman mumkun degil. Ancak arkadaslik konusunda bazi sanssizliklar yasayabilir, gercek dostluk ve sevgiyi bulmakta zorlanabilirsin.
Hayatin tiyatro sahnesinde sIk sIk arabulucu rolu oynuyorsun.
Insanlarin psIkolojisinden iyi anladigin icin herkesin arasini duzeltme isi sana dusuyor.
Ancak, kendi kendinle yuzlesmek ve hesaplasmaktan hic hoslanmiyorsun. Bu da cogu zaman eksIklerini gormeni engelliyor.
Buna ragmen cana yakinligin ve pozitif enerjin sayesinde arkadaslarin tarafindan cok seviliyorsun.



Katılıyorumm :D
 
Bu sayinin gezegeni Venus oldugundan, estetik ve guzellige asiri duskunsun. Iyi bir egitmensin ve performansin oldukca kuvvetli. Idealleri yuksek biri olarak cevrendekileri etkileme konusunda buyuk basari sergiliyorsun.
Sevimli ve cocuksu tavirlarinla cevrende begeni topluyorsun. Ancak istedigin olmayinca egoist yonun ortaya cikabiliyor. Bu da cevrendekileri kimi zaman hayal kirikligina ugratiyor.

Is hayatinda yapacagin ortakliklarda basari gorunuyor. Ozellikle muzik veya guzel sanatlarin herhangi bir daliyla ugrasirsan, basari garanti! Ancak asla finansla ilgili bir ise atilmaman gerekir, aksi taktirde iflas edebilirsin.

cok dogru cikti :) tskler adminim :)
 
1 Sayısının Yorumu:

Bu sayinin gezegeni Gunes' tir. Idarecilik konusunda basarili, yonlendirmelerde pozitif ve ustun basarilar saglayacak, onder yaradilista biri oldugunu aciklar. Pozitif titresimlerin etkisiyle ruhsal yonden zengin ve buyuk imkanlara sahip bir yasamin olacak demektir.

Senin icin adeta butun yetenekler birleserek sans yaratacaktir. Beklemedigin bir anda politikaya atilabilir, ya da cok onemli baska bir mevkiye gelebilirsin.
Zirveye tek basina kolaylikla cikabilecek guctesin. Eger bu gucu kendinde bulamiyorsan, surekli engellerle karsilasabilirsin. Ayrica pek cok dost gorunumlu dusmanlarinla da basa cikmayi ogrenmen gerek.

inş diyelim :D ara ara kendimi şanlı hissediyorum gerçekten,umarım iyi bi yaşamımda olcakmış:) daha ne olsun.tşkler paylaşım için....
 
Geri
Üst