Genç kızların hayali prenses gelinlikler

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Genç kızların hayali prenses gelinlikler
kabarık gelinlik modelleri, prenses gelinlik modelleri, gelinlik modelleri

Kabarık prenses gelinlik modelleri, hemen hemen her gelin adayının büyük beğenisini kazanarak hayallerini süslüyor. Küçük yaşlardan itibaren her kız çocuğu hayallerin de günün ve vakti geldiğin de giyeceği gelinlik modelinin arzusunu duyar ve hayallerin de farklı gelinlik tasarlar. Genellikle bu tasarlanan gelinlik modeli kabarık etekli bir gelinlik modeli oluyor. Her kız çocuğu olan çok iyi bilir ki minikler kabarık etekli elbiseleri ve gelinlikleri çok severler ve kendilerini prenses gibi hissetmek isterler.

Zamanı geldiğin de küçüklükten beri hayalini kurduğu kabarık gelinlik modelini evleneceği gün giyerek bu hayalini gerçekleştirir. Gelinlik modellerin de değişmeyen trend tasarımların başın da gelen eteği kabarık prenses gelinlik modelleri, her sene sezonuna göre farklı tasarımlar ile evlenecek gelin adaylarına sunuluyor.
2016-kabarik-gelinlik-modelleri-14.JPG

En-Yeni-Kabarık-Gelinlik-Modelleri-2016.JPG

kabarik-gelinlik-modelleri-01.JPG


Gelinlik modeli seçimi birçok gelin adayı için oldukça kararsız bir detay... Sonuç ta ilk kez giyecekleri gelinğinin hem içine sinmesini hem de kusursuz bir gelin olmanın arzusunu duyar. Bu son derece doğal bir arzudur. Gelinlik modelleri genellikle gelin adayının zevkine, vücut yapısına ve düğünün konseptine göre değişiklik gösterebilir.
Kabarık gelinlik modellerinin etek kısmı farklı kumaş ve taş, dantel süslemelerinin yanısıra üst tarafı değişik tasarımlardan oluşuyor. Tesettür kabarık gelinlikler, straplez kabarık gelinlik modelleri, askılı kabarık gelinlikler, uzun kollu kabarık gelinlikler yeni sezonda yine birçok gelin adayı tarafından tercih edilmenin garantisini yaşıyor.
Kabarık-Gelinlik-Modelleri-2014.JPG

Kabarık-Gelinlik-Modelleri-2015-5.JPG

Kabarık-Gelinlik-Modelleri-2016-3.JPG

model_1024_160315230139.JPG

Taş-işlemeli-kabarık-gelinlik-modeli.JPG


Gelinlik modeli olarak henüz tercih yapmadıysanız sizlere fikir olması açısından yeni sezondan seçtiğim eteği kabarık prenses gelinlik tasarımlarından seçtiğim görselleri bu konumuz da paylaşıyorum. Eğer beğendiğiniz gelinlik modeli varsa bulunduğunuz yerde işine güvendiğiniz bir gelinlik dikim evine üzerinize göre diktirebilir ve hatta zevkinize uygun farklı detayları ve süslemeleri gelinliğinize ekletebilirsiniz.

BİNDALLI MODELLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

GELİNBAŞI SAÇ MODELLERİ
 
kim ne derse desin gelinlik modellerinde kabarık gelinlikler her zaman için bir başka duruyor çok beğendiğim bir tasarım kabarık gelinlikler ve asla modasıda geçmiyor her gelinede çok yakışıyor tül kabarık gelinlikler satene göre daha çok hoşuma gidiyor kabarık etekde tül kumaş bana göre daha ağır ve gösterişli duruyor
 
Gelinliği gelinlik gibi gösteren tasarım bence kabarık modeller. Benim gelinliğimde kabarıktı.Her katında çiçekler vardı. Modeli çok güzeldi ama bedenime göre aynı modelden bulamadığımız için bir beden büyük giymek zorunda kalmıştım. Çok güzel taşımasamda yakışmıştı.
 
Geri
Üst