Genital Siğil yaktıranlar nasıl geçer tüm bilgiler burada kızlar

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Genital Siğil yaktıranlar nasıl geçer tüm bilgiler burada kızlar

Hpv virüsünden nasıl kurtulunur genital siğil yaktırma hpv den kurtulanlar



Selamlar meleklerim çoğu zaman kadınlarda hatta erkeklerde çıkan bu genital siğiller malesef hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Özellikle organlarda çıkması ile birlikte görüntüleri inanılmaz kötü oluyor. Et beni gibi içinde beyaza yakın bir kütle bulunduran bu siğillerin bir tür hastalık olduğunu ve kesinlikle karşı cinsten bulaştığının altını çizerek başlamak istiyorum. İşte bilmeniz gerekenler.

Genital Siğil Hpv nasıl bulaşır nasıl geçer nasıl bir hastalıktır ?


Yukarıda da belirttiğim üzere vücutlarınızın hemen hemen her yerinde çıkabilirler. Tabiki vücutlarınızda gördüğünüz yani oralarda çıkan ile genital bölgelerde çıkanların bir kere cinsleri birbirinden farklıdır. İnanılmaz hızlı şekilde yayılırlar değişik ve gerçekten de boyutları inanılmaz ölceğe ulaşabilirler. Bununla birlikte vajinal yanmaya kaşıntılara hatta ağrılı birlikteliklere bile neden olduğu gelen bulgular arasında sıkça görünen şikayetlerdendir. Araştırmalar gösteriyor ki bende bir şey yoktu diyen kadın ya da erkeklere yöneltilen sorularda kesinlikle karşı cinste arkadaşlarında olduğunu bundan dolayı hızla kendilerine bulaştığı görünmektedir.
hpv genital siğil nasıl geçer.jpg


Hpv Virüsü Nasıl Geçer ?​


İnsan DNA sına bir kere yapıştığında kolay kolay gitmeyen hatta geçmiş olsa bile tam anlamı ile ortadan kalkmayan özellikle tip 16-18,31,33-35 şekillerinin de zaman içinde kansere yol açtığı söylenmektedir. Siğilleri mutlak suretle ciddiye almanız gerekiyor.

Genital Siğil Nerelerde bulunur Nasıl Tedavi edilir ?​


Bu siğiller dediğimiz üzere vücutlarınızın hemen hemen her yerinde sinsice ve birden bire ortaya çıkacaktır. Rahimde vajina içinde rahmin ağzında makat ve bu bölgelerde çıkıyorlar. Bunları ciddiye alacaksınız. Hemen doktora görüneceksiniz Tedavisi ise elektro koterle yakma şeklinde oluyor. Tekrarlama riski var mı diye sormayın kesinlikle olmakta. Yani tekrar siğiller çıkabilir.

Sonuç olarak siğillerle nasıl olsa geçer acaba kesersem geçer mi jiletle alsam geçer mi şeklinde düşünmeyin mutlak suretle işin ehli bir doktora giderek tedavi yöntemlerini araştırarak mutlaka tedavinizi olun meleklerim. Şimdi aranızda bununla karşılaşan oldu mu ? Neler yaptınız nasıl geçirdiniz. Bir kez daha tekrarladı mı ? Bizlere değerli yorumlarınız ile katkıda bulunabilirsiniz.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ce: Genital Siğil

emeğine sağlık ablam benim sen bitanesin
 
Yararlı bilgiler için teşekkür ediyorum ben de yaktıracağım korkuyorum bakim nası olcak çok gıcık duruyor.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Konuda güncelleme yapılmıştır. Aynı durum ile karşı karşıya kalan kadınlarımızdan yorumlar bekliyoruz. Sağlıklı günler dileriz.
 
Geri
Üst