gerçek burç yorumları

fırtına

Yeni Üye
Üye
gerçek burç yorumları
en gerçek burç yorumları gerçek burç yorumları dini dini burçlar islami


Şimdiye kadar burclarımızda okuduğumuz özellikler meğer yalanmış. Size şimdi burçarın asıl özelliklerini anlatıyoruz.... şaşırmayın meleklerim :)


KOC (21 Mart-20 Nisan)

Bunlar Zodyak´in ilk burcu olduklari icin pekseverler her seye atlamayi. "Aman ben yapayim, onu da ben yapayim, hepinizi ben yöneteyim " demeye bayilirlar. Hayir yaptiklari da bir sey olsa icim yanmaz. Baslarlar bir hevesle, gerisi fis ! Bunlar sadece gündelik islerde degil askta da böyledir. Ayran gönüllülük etmeden duramazlar. Bir ona saldirirlar bir öbürüne. Kendilerini dünyanin en yaratici, en basarili insanlari zanneden koclar isimleriye müsssemma bir ask hayati sürerler; tepelerinden boynuz eksik olmaz...


BOGA (21 Nisan-21 Mayis)

Bunlara ver yesin. Baska bir sey bilmezler. Bir de parayi cok severler. Haklarini yememek lazim, bonkördürler ama sadece kendilerine. Uyumsuzdur, bunlar bir de isterler ki herkes bunlari sevsin. Milletin de isi gücü yok sizi sevecek zaten. Bulundugu ortamda kendisinden daha cok sevilen birini gördüler mi hemen baslarlar miziklamaya. Cok güzel/yakisikli olduklarini zannederler. Dikkat ederseniz zannederler diyorum ! Cünkü öyle olmadiklarini biz biliyoruz.

IKIZLER (22 Haziran-22 Temmuz)

Bu gariplerim agla agla helak olurlar. Sorsaniz Zodyak´in en saf, en temiz burcu oldugunu iddia eden Yengecler, aslinda kendilerine acindirmak hususunda özel bir yetenege sahiptirler. Herkes onlari duygusal zanneder ama onlar tam kurttur. Isterler ki, herkes onlarla ilgilensin, evden hic cikmasinlar ama bütün isleri de görülsün. Sirf görüntüyü kurtarmak icin de "evcimen" derler kendilerine. Halbuki alakasi yok. Kafalari calismadigi icin para kazanamazlar, parali olmadigi icin de disari cikip yiyemezler.

ASLAN (23 Temmuz - 23 Augustos)

Aslanlara sorarsaniz dünyada onlardan daha ince zevklisi yoktur. Her seyin en güzelini giymek, en pahali kokulari sürmek isterler. E tabi ben de bu kadar pis olsam etrafimdaki kesif kokuyu dagitmak icin pahali parfümler kullanirdim. Evet, dogru tahmin ettiniz; yikanmaz bunlar daha dogrusu keselenmezler. Bu burcun insanlari düsüncesizdir ve insanlari kirip kirmadiklarini pek önemsemezler. Isleri gücleri plan kurkmatir ama yaptiklari bütün planlar milletin parasini ic etmek ve parfüm almak üzerinedir.

BASAK (24 Augustos - 23 Eylül)

Basak burcu insanlari hakikaten hastadir, ruh hastasi. Titizlik, temizlik, hijyen , düzen, simetri yüzünden kafayi yemislerdir. Milletin isine burunlarini sokmaktan büyük zevk alirlar. Hicbir seyi begenmezler, kimseyi yanlarina yaklastirmazlar. "Armudun sapi, üzümün copu" diye diye evde kalan o kadar cok Basak burcu insani vardir ki saymakla bitmez. Bunlara Zodyak´in "bakireleri" ve "hizmetcileri"de denir. Valla ben bakire kalabilen bir hizmetci görmedim ama Ulu Zodyak öyle diyorsa öyledir, n´apalim ?

TERAZI (24 Eylül - 23 Ekim )

Herkes bunlari dengeli karakter, sanat sevici, güzelliklere düskün, adalet duygusu gelismis kisiler olarak tanir ama burca mensup olanlar kavga etmeyi pek severler. Yok yere kavga cikartmaktan acayip hoslanilar. Isterler ki kavga gürültü eksik olmasin. Tabi bunun bir de sebebi vardir. Önce ortaligi kizistirip kavga cikartirlar ondan sonra millet birbirini yerken "Durun yapmayin!" falan diyerek takdir toplarlar. Ama yemez Türk cocugu, cikardim iste foyanizi meydana.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasim)

Sorsaniz Zodyak´in en karizmatik burcudur bunlar. YALAN ! Kim kaybetmis karizmayi da siz bulasiniz be ? Akrep burcu insanlari kendilerine yüklenen bu misyonu yürütmek icin alttan alttan bakarlar, sessiz otururlar, sorulmadikca cevap vermezler ama siz onlari bir de dogal ortamlarinda görün. Her türlü sebeklik mevcuttur bunlarda. Akrep burcunu Haydar Dümen yönetir. Tembelliklerinden yataktan cikmazlar, görüntüyü kurtarmak icin de yatakta "harika" izlenimi vermeye calisirlar. Halbuki yalan, kimildayamazlar ki sevissinler. Akrepler gaddar ve bencil olurlar hic acima duygusu yoktur bunlarda. Ayrica deve gibi de kin güder Develer....

YAY (23 Kasim - 22 Aralik)

Bunlar "Hayattan acayip zevk aliyoruz biz !" izlemini vermeye calisan bir grup saftir. Güya özgürlük, istedikleri gibi yasamak, hayatin tadini cikartmak, kimseye bagli kalmamak prensipleridir. Yalan ! Bilseler ki evlenecekleri kisi onlari paraya bogacak hayatlarinin sonuna kadar iki adim öteye gitmezler, tünedikelri yerde öylece otururlar. Ne oldu ? Niye gezmiyorsunuz ? Bunlar duyguyla düsünceyi ayiramazlar. Hangisini düsündüklerini hangisi duyduklarini karistirirlar. Bu yüzden de bir cok Yay burcu insani "Yer cekimini ben buldum, ampulu ben icat ettim!" diyerek rezil olmustur. Arkadaslik etmeye gerek yoktur ama selam alinip verilebilir.

OGLAK (23 Aralik - 20 Ocak)

Zodyak kusaginin en paraci, en cikarci, en mikrop burcu bunlardir. Isterler ki her sey onlarin olsun. Calismayi cok severler ama calismazlar. Cünkü baskalarini calistirip is yapiyor görüntüsü vermeye daha cok severelr. Bunlara yayik de denebilir. Zira sütün kaymagini bunlar toplar. Hayata hep gec kalan bu miymiklar, Arap ati gibi sonradan acilirlar. Ne zaman ki insanlari kullanmayi kesfederler; o zaman baslarlar para basmaya. Bunlar acayip hirslidir, o kadar ki; hirslari yüzünden babalarini bile tanimazlar. Sizi taniyacaklarini zannediyorsaniz ya Yengecsinizdir ya da saf. Ama ikisi de ayni cikiyor nasilsa....

KOVA (21 Ocak - 19 Subat)

Bunlarin isi gücü "Bakin biz ne kadar akilliyiz!" demektir ama henüz aralarinda toplanip bir akilli örnegi gösterememislerdir. Bu burcun insanlarinin yaptiklariyla söyledikleriyle birbirini tutmaz. Sürekli ente-kuntel bunalimi yasarlar ama ilginctir ki entel falan de degildirler. Burca Kova denmesi tesadüf degildir ama teneke denseydi daha aciklayici olabilirdi. Cünkü hepsi tinnnn!lar...Kendilerine acayip güvenirler. Hayir nelerine güvendiklerini anlayabilsem tamam. böyle iste sahsiyetsiz, tiyniyetsiz bir burcdur.

BALIK (20 Subat - 20 Mart)

Balik burcu denince akla ilk kelime "hayalcilik" olur. Aslinda dogrudur. Baliklarin bir cogu beyin nakli hayaliyle yasar. Cok duygusal olduklarini söyleyerek sorumluluk almaktan kacinirlar. Hemen saf degistirirler, rüzgar nerden eserse o tarafa yatarlar. Tembellik en büyük özellikleridir. Bir de gercektle hayali ayirt edemezler. Kendi dünyalarinda yasarlar. Hemen asik olan bu tiplerin sevgili diye sectikleri ya bir demet maydonozdur ya da daha akli basinda olanlar biraz daha pahali bir ürün olan tuvalet fircasini tercih eder.



(yengeç burcu bu konuda yer almamış bu yüzden çok üzgünüm arkadaşlar) :cry:
 
Son düzenleme:
?

Neden boyle bi yorumda bulundun veya boyle seyler yazmaya ne gerek duydun anliyamadim.. Kendi burcumu (terazi) okudum, meraktan,... Hiç oyle biri degilim. Kavgayi sevmem, bagiranlari sevmem,... Hatta kavgada veya yüksek seste agliyasim geliyor. Boyle dusunmenin sebebi nedir soyler misin? Morelimi asiri derecede bozdugun için bi yorum yapma geregi duydum.
Kendimden ziyade etrafimdaki insanlarinkinede baktim ve yine bu huylari veya dusunceleri goremedim bu kisilerde...
 
bu nebiçim burç yorumları hayatımda böyle saçma burç yorumları okumadım arkadaşım yani kendiminkini okudum öbür burç yorumlarını da okudum ama valla hakaretmi ediosun iltifatmı mmm! açıkcası pek anlamadım oyüzden yanıt yazmak istedim :sinirli::sinirli:
 
bu burçları yormlayan kişi her kimse acıdım ona ya ona göre etrafındaki herkes düşüncesiz,kırıcı,mutlaka belirgin bir kötü olan kişiler yazık acıdım şimdi cidden...güzel gören güzel düşünür ve güzel düşünen hayatından lezzet alır dostum...
 
çok beğendim tam benim burcumun yorumu itiraf edeyim biraz bencil ve kıskancımdır ama tembel deyilimdir orası doğru diyildir üstelik ingilizce öğremetiyim


yazana teşekür ederim
 
vallahi ne yalan söyliyim akrep burcunu çok iyi anlatmışsınız.
Tam bir tembelim ve kindar aksi şeytanın tekiyim :)
Sevdim.
 
allah böyle burçtan anlamayıpta sallayanlara önce akıl sonra ilim versin.bence bu burç yorumunu yapan hayatın anlamını bilmeyenbi karamsar.karamsarlığına acıdım. bütün burçlar dediğin gibi osaydı hayat çekilmez olurdu.Allah herşeyi o kadar güzel yaratmış ki.kıymetini bilmeyenler utansın
 
Geri
Üst