Görüyorsunuz mükemmel anlatmaya gerek yok diyen fenomen kimdir?

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Görüyorsunuz mükemmel anlatmaya gerek yok diyen fenomen kimdir?
Son günler de ekranlar da bir gsm şirketinin reklamın da karşımıza çıkan ve inanılmaz bir ilgi gören fenomen var. Onu şu sözlerle tanıyıp sevdik " Evet sayın seyirciler, görüyorsunuz, anlatmaya gerek yok. Şırıl şırıl mükemmel"

Hatta şu günler de herkesin diline bu sözler dolanmış bir şekil de hem günlek hayatta sohbetlerin de hemde sosyal medya üzerinden paylaşımlar da fenomenin bu sözlerini çok sık paylaşıyorlar.

Fenomen dedim ama onun aslın da gerçek ismi İsa Sezeroğlu.. İsa Sezeroğlu şu an 50 yaşın da ve ekranlara geldikten sonra inanılmaz ilgi gördüğünü açıklıyor.

isa sezeroglu .jpg


Peki internet fenomeni ve yeni reklam yıldızı İsa Sezeroğlu nasıl meşhur oldu? Kendisinin sabah gazetesine yapmış olduğu açıklamaları sizler için aktarıyoruz.



YEĞENİ VİDEOYU PAYLAŞINCA...



Her şey, yeğeni Selahattin Sezeroğlu'nun söz konusu videoyu paylaşmasıyla başladı. Palu ilçesinin Bozçanak Köyü'nde yaşayan İsa Sezeroğlu, Elazığ'da hastanede tedavi gören ağabeyini ziyarete gitti. Yeğeni, amcasını evlerine davet etti. Bu sırada, "Amca, hac görüntülerini izleyelim" diyerek telefonu eline alınca meşhur şelale videosunu gördü. Amcasından izin alarak videoyu sosyal medyada paylaştı.

Sabah'ın haberine göre; Her şey o andan sonra başladı. İsa Sezeroğlu'nun, "Evet sayın seyirciler, Dere Gözer'de şelaleyi çekiyorum. Görüyorsunuz, anlatmaya gerek yok. Konuşmuyorum. Vay öyle olmuş böyle olmuş. Konuşmam. Şırıl şırıl. Mükemmel." dediği video, birden sosyal medyada tıklanma rekorları kırdı. Bir GSM şirketi, Sezeroğlu'nun videosunu reklamında bile kullandı. Üstelik aynı şirket, ikinci reklamı çekmeye hazırlanıyor.

Bir anda fenomen olan İsa Sezeroğlu, 20 günde yaşadıklarını SABAH'a anlattı. Kendisine gösterilen ilgiden oldukça memnun olduğunu ifade eden Sezeroğlu, "Köyümüzde ve çevresinde benzer şelaleler var. En küçük oğlum Emre için o videoyu çekmiştim. Konuşmam tamamen doğal.

"İLK ÇEKTİĞİM VİDEODAN 6 BİN LİRA ALDIM"



Gittiğim yerlerde, 'Vak vak amca geldi' diyorlar. İlk çektiğim videodan 6 bin TL aldım. İkincisini de çektik. Yeğenim Fırat Meydanoğlu menejerliğimi yapıyor." dedi. İsa Sezeroğlu, "Bu ilgiyi nasıl karşılıyorsun" sorusuna ise kendine has üslubuyla yanıt verdi:



"8 YIL KEÇİ BAKTIM"



* Görüyorsun, anlatmaya gerek yok. Rekora koşuyorum.

* Köyde de ilgi odağı oldum. Benimle fotoğraf çektirmek isteyenler oluyor. 11 kardeşiz. 8 yıl köyde keçi çobanlığı yaptım. Hayata hep pozitif bakarım. Şakacı bir adamım. Oğlum Emre'ye göstereyim diye kendi doğallığında çektim o videoyu.



ARKADAŞIM ARAYIP SÖYLEDİ



Yeğeni Selahattin Sezeroğlu: Benim paylaştığım videolar en fazla 100-150 paylaşım alır. Bunun da öyle olacağını düşündüm. Birkaç gün sonra arkadaşım aradı. 'Paylaştığın video paylaşım rekorları kırıyor' dedi. Şaştım, kaldım.

isa sezeroglu kimdir.jpg


Görüyorsunuz anlatmaya gerek yok hahaha yani şöhretin ne zaman nasıl geleceği hiç belli olmuyor. Kim derdi İsa Sezeroğlu, zamanın da öylesine bir video çekiyor ve yıllar sonra yeğeninin videoyu sosyal medya da paylaşması ile birlikte de fenomen...
 
Geri
Üst