Güler Duman

Ariza

Yeni Üye
Üye
Güler Duman
güler duman erkek mi güler duman lezbiyenmi kızmı kaçırdı neden erkek gibi giyiniyor
gulerduman1.jpg






01 Hayirsiz
02 Ayaz Yarim
03 Düzeni Bozuldu Dünyanin
04 Kul Yarasi
05 Öteki Yarim
06 Hasret
07 Ye Hele Bebegim
08 Islanmis KIrpiklerin
09 Can Ana
10 Unutuldun
11 Insaf Eyle
12 Yoruldum
13 Nerdesin
14 Ela Gözlüm
15 Zalim Ayrilik
16 Ayrilik ( Saadet Telli )
17 Halaylar
 
Öyle haberler Güler Duman hakinda herzaman cikiyor bence yalan seyler bunlar, zaten önemli olan kendi fikrim bu yaptigi sanat. Ohaberlerde döecek olursam kendisi de acilamada bulundu bu durum icin. Bir Gazetenin kücük bölümünü paylasmak istedim sizinle.


[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Türkiye’de yayımlanan bazı gazeteler, 2001yılında, Güler Duman’ın, yıldırım aşkıyla vurulduğu belirtilen Hannover Musikhochschule'de müzik dersleri verdiği 19 yaşındaki gurbetçi bir kızı kaçırdığı iddia edilmişti.[/FONT]

[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Saç kesiminden giyimine kadar yaptığı tercihleriyle dikkat çeken ve 8 yıl önce Almanya’da kız kaçırdığı iddia edilen Türk Halk Müziği Sanatçısı Güler Duman, bu iddialara ise “Ben lezbiyen değilim” diyerek cevap verdi. Duman hakkında çıkan kız kaçırdığı yönündeki haberleri yalanladı. Sanat hayatındaki 30’uncu yılına giren, Almanya’daki üniversitelerde Türk Halk Müziği ve dünya ritimleri konusunda seminerler de veren, Duman, “Gazeteler, kız kaçırdığımı yazdı. O dönem yalanladım, kimse yayınlamadı. Şimdiye dek de bana bu konuyu soran olmamıştı. Ben eşcinsel, lezbiyen falan değilim. Saç kesimim, kıyafet tercihime gelince, ben, böyle gördüm, böyle yetiştim” diye konuştu.[/FONT]


Bildigim Güler Duman bu konu acilinca herzaman bunu der Babam evin tek cocugu oldugum icin beni Erkek gibi yetisdirdi o yüzden herzaman Lesbiyen damgasini yedim .



Yinede düsüncelerinize saygi duyuyorum, ben kendisnin yorumunu ve sesni begendigim icin paylastim yeni Albümü.
 
"Gözünle gördüğünün yarısına inan, kulağınla duyduğunun hiçbirine inanma"

"Çamur at, tutmasa da izi kalır" şeklindeki Yahudi atasözü ne kadar önemli bir gerçeği dile getiriyor. İnsafsızın biri, dedikodu kuyusuna bir taş attı, çıkarabilene aşk olsun. Pek çok sanatçı bu tür tercihlerini rahatça ifade ediyor ve her şeye rağmen toplumda kabul de görüyor. Güler Duman, eğer lezbiyen olmadığını söylüyorsa beyanına itibar etmek durumundayız. Aksi olsaydı bunu ifade edecek kadar cesaretinin olduğuna da inanıyorum. Ama değilim diyorsa neden hâlâ irdeleyip duruyoruz? Sanatçı Güler Duman belli değerleri taşıyan birisi olmalı ki böyle bir yakıştırmayı reddediyor. Ayrıca unutmayalım ki "ibadet de kabahat de gizlidir" şeklinde bir toplumsal düstur vardır. Bunun anlamı şudur: İnsanların şahsî fiilleri toplumda yer edinmelerine veya dışlanmalarına sebep olmamalıdır. Birazcık insaf ne olur! Allah'tan korkun.
 
Güler...........

ya arkadaşlar siz bi gerçeği görmüyosunuz dimi bu ne cahillik?? güler duman haklı lezbiyen değil eşcinsel değil...ama o transaksüellll...bi araştırın ne olduğunu göreceksiniz.o bi erkek gibi aşık olur kadına anladınızmı...yani doğuştan gelen böle bi durumu var..bende transeksüelim 7 yaşından beri şuan tamamen ameliyat olmaya hazırlanyorum ben sıradan bi insanım ama o sanatçı.bu yüzden asla bu gerçeği söleyemedi ve cinsiyet değiştiremedi...arkadaşlar kadın gibi erkek erkek gibi kadın olmaz bunu sakın unutmayın..
 
Görüntüye Aldanmayalım

Ben evli bir kadınım ama görüntü olarak erkek gibiyim...Kocamdan önce de hiçbir kadına ilgim olmadı...İnsanlara çamur atmak ne kolay...Bu haberi hatırlıyorum...Güler Duman mahkemeye verdi ve kazandı, Üstelik haberlerin asılsız olduğu kanıtlandı ve aynı haberi yazan gazete özür takzibi yayınlamak zorunda kaldı ve tazminata mahkum edildi...Medya dediğimiz ortam çok kirli bir ortam...Güler Duman'ın konserlerini de izlemek nasip oldu...İnsan gibi insan siz bence gazete haberlerine çok da tamah etmeyin..Hele görüntüye hiç...Naçizane tavsiyem...
 
Güler duman hakkında öyle asılsız haberler çıkabilir ..Bu tip haberler birçok sanatçımız hakkında çıkıyor .Medya bu işte haberlere güven olmuyor.Güler Duman çok değerli bi insan.Bu tip şeyleri yakıştırmaları çok anlamsız ve çok ayıp.Ayrıca öyle bişeyy olsa bile onun özel hayatı bizi ilgilenndirmez.Biz bize kattığı türkü duygusuna bakarız o kadar !!
 
valla herkesin kendi tercihi...kimseninde yargilamaya hakki yok olamazda....sesiyle saziyla durusuyla mükemmel bi insan sahsen tanidigim icin...herkes önce kendi kusurlarina baksin...lezbiyenmis degilmis kime neki....
 
Var sayalimki Güler Duman dediğiniz gibi. Ne var bunda? Bu Güler Dumanin hayati. Kiminle birlikte olmak isterse kendi bilir. Kimi ne ilgilendirir. Herkez kendine baksin. Söz konusu Gülür Dumanin Sanati olmasi gerek.
 
GÜLER DUMAN..hakkında yorum yapmak bana ve bir başkasinada düşmez..
böyle özü sözü tek bir sanatciya..TAKTİR EDERİM..allah başimizda eksik etmesin..
bir daha gelmez..GÜLER DUMAN..BEN COK SAYKI LA ONU AYAKDA ALKIŞLARİM..
BAĞLAMYİ ALSİN ELLİNE SABAH KADAR DİNLERİM..
TANİŞDİM İCİNDE...SÖZÜ GÜZEL OLDU KADAR...
KALBİDE GÜZEL..SAĞLİK İCİNDE GÜZEL YAŞA GÜLER...
SEVGİLERİMLE...FAN
 
Geri
Üst