Güzel bir iş : Doğa İçin Çal HAYDE ile adından söz ettirdi

SadmiN

♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
Güzel bir iş : Doğa İçin Çal HAYDE ile adından söz ettirdi
Biz kimiz sayfalarına baktığımızda küresel sıkıntılar seller taşkınlar buzların erimesi gibi doğa olaylarının yanı sıra GDO'lu olarak üretilen ürünlere karşı bir duruş sergiliyor Doğa İçin Çal ekibi.... Gerçekten güzel işler yapıyorlar. tabiki bu yaptıkları şeyi insanlara Türküler, şarkılar ile yani müzik ile duyurmaya çalışıyorlar. Türkiye'den kimler yok ki ! Herkes bu projeye destek veriyor. Doğa için birşeyler yapmak isteyen bu insanların tamamı müziğin evrenselliğini kullanıyor. Hiç tanımadığınız ve enstürman çalan bir kaç birşey söyleyebilen hemen hemen herkesi, yine Türkiye'nin her yerinden her şehrinden insanlar ile bizlere sunuyorlar.
dic hayde parcasi.png

Dünya üzerinde tıpkı Doğa İçin Çal ekibi gibi daha önceden kurulmuş Playing For Change ekibi de buluinmakta. Tabiki bir çok kişi, bu projenin çalıntı olduğun söylese de doğaicincal.com sitesindeki ekip, orijin fikir babası Playing For Change'nin de projeyi desteklediğini özellikle ifade ediyor. Dinlediğimde çok hoşuma gitti 6 Mayıs 2017 de çıkarttıkları Hayde Parçası şimdiden 6.5 milyon kişi tarafından izlendi bile. Hani izlememiş olabilrsiniz diye aşağıdan ekliyor ve bu projeyi meleklermekani.com olarak desteklediğimizi ifade etmek istiyoruz. HAYDEEEEEEEEEEEEEEEE :D:D Fatih Ahıskalı ve Semih'iun TAm BURADAKİ taksimi gerçekten insanı inanılmaz derecede keyiflendiriyor. Ellerinize Sağlık ÇOcuklar. Ellerinize sağlık CEM YILMAZ :) ay lav yu :))


 
Duyarlılığın böylesi. Gerçekten harika bir klip olmuş. Bu klip bir çok kişi üzerin de umarım bir farkındalık yaratır. Dünya nüfusu artıyor, enerji ve su kaynaklarımız hızla tükeniyor. Ekolojik sistemin dengesi için, geleceğimiz olan çocuklarımız için doğamızı koruyalım. Klipte yar alan ve bu projeye destek olan herkesi kutluyorum.
 
Gezegenimiz şu an nefes nefese kalmış durumda. Bu nedenle, büyük bir fark yaratabilecek girişimler yapılmalı.Tıpkı bu klip gibi.Doğa severlerin dünyamızı koruyacak gücü var. Destekler , doğal kaynakları bugün ve kuşaklar boyunca gelecekte kurtarmamıza yardımcı olabilir. Doğal ortamımız mirasımızın paha biçilemez bir parçasıdır. Sağlıklı bir doğal çevre, tüm eko-sistemlerde hayati önem taşımaktadır ve onu korumak bizim sorumluluğumuzdur.
 
Geri
Üst